Målarpaus och stämpelgodis

Sisådärja, nu är mina minihurtsar mörkbruna och har hunnit få ett lager lack på sig också. Det får bli ett lager till innan kvällen är slut, om nu det räcker… Vi får se. Det känns väldigt ”fixigt” – jag är egentligen rätt dålig på att få sånt här gjort. (Och jag ska väl inte slå mig för bröstet över detta heller, färgen och lacket har legat i en påse sen i somras…) Men det ska bli roligt att få riktigt fint i skaparvrån, jag tror nog – som någon sa – att det kommer att göra underverk för skaparlusten.

***

Sen fick jag syn på den här söta, söta stämplarna via La Fnejtos blogg, och eftersom jag redan nämnt här vad jag tycker om att få min reader nedlusad av trista blogg-candy-hintar, så deltar jag härmed enbart för att min relation till de ljuva Doodlefactory-stämplarna förtjänar en alldeles egen bloggberättelse.

Det är nämligen så att jag är totalt tokförtjust i dem – men jag äger inte en enda. Tricket SKULLE ha varit om jag köpt mig ett gäng från allra första början, när det inte fanns så hiskeligans många att välja på, men nu blev det ju inte så. Istället går jag med den här malande gnagande kärleken till de galna, toksöta figurerna, bestämmer mig för att gå till någon lämplig butik som saluför dem – och sen sitter jag där och browsar och browsar, med dreglet hängande… nåja, vi behöver kanske inte gå in på detaljer. Men summa summarum så blir det aldrig någon stämpel, för jag kan inte bestämma mig – det finns så många jag vill ha, och jag kan bara inte välja…!

Det här nya Valentines-setet däremot. Det är om möjligt ännu sötare än de tidigare, så det är nog faktiskt rent av ett som jag kommer att kunna bestämma mig för. Så kanske, kanske blir min kärlek till Doodlefactory-stämplarna snart inte bara ett trånande på avstånd, utan en början på en spirande kärleksrelation…!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: