Halvdag

Jo, jag tog mig till jobbet till sist. Ett tag var det tveksamt. För lite sömn, blytunga ögonlock, en förvirrad morgon – och igenfrusna dörrar till bilen, som vägrade tina upp hur länge jag än lät motorn gå. Till slut fick jag knöla in barnen via förarsätet, och hänga över sätet för att spänna fast alla säkerhetsbälten. Och ut samma väg, förstås. ”Ja, det är lite kyligt!” skrattade dagisfröken när äldstingsonen berättade om bildörrarna.

På väg till jobbet lyssnade jag på min nytankade iPod, som jag rensade från gammalt trist junk i mellandagarna och fyllde med nyköpt Nickelback, Linkin Park, Weepies och nåt annat som jag inte minns vad det heter, men som jag hittade via någons Spotify-lista (är kvar på jobbet, så jag kan inte kolla/länka just nu – stay tuned, så ska jag fixa det när jag kommer hem!) och blev helt förälskad i.

(Jag har för övrigt hört rykten om en bärbar Spotify-spelare, DEN vill jag ha! Snäääälla tomten…?)

Jag funderade då över hur musiken inspirerar, sätter sinnet i en stämning och leder tankar i vissa banor. Jag lyssnade på arg musik (!) och blev glad, för jag tycker om att känna tanken följa tonerna, kanske in på spår de inte skulle ha valt annars.

Nej, nu ska jag göra ett sista ryck för idag och planera ett möte jag ska ha på onsdag, sen ska jag bege mig till Friskis & Svettis för årsdebut i gymmet. Tanken är att besöken ska bli många och frekventa – som förra våren, då när det gick så himla bra. Nu jävlar!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: