I’ll never be – Inspector Gadget

Idag har jag laddat och börjat använda min nya mobil. Den är faktiskt rätt fin – fast att den är blå. Jag har bestämt mig för att jag gillar den ändå! Jag twittrade sålunda om detta, tidigare idag:

As much as I love technical gadgets taking care of everyday issues – I genuinely HATE having to figure out how to operate the damn things.

Och det stämmer väl på lite av varje, skulle jag tro. Något tekniskt geni är jag INTE – eller rättare sagt, det är inte förståndet som tryter, bara tålamodet! Men, men, det ska väl ordna upp sig det också så småningom.

MEN – det jag upptäckte när jag satte i mitt gamla SIM-kort och trodde att jag enkelt och galant skulle kunna kopiera över alla gamla kontakter, var att de givetvis inte fanns på kortet, utan antagligen ligger lagrade direkt i den trasiga mobiltelefonen. *stön*

Alltså: Alla ni som har mitt mobilnummer och anser att jag borde ha ert, snälla skicka mig ett SMS, så att jag enklare kan lägga in era aktuella uppgifter igen!

Och – Anna-Carin, om du ser det här innan jag hinner leta fram något av dina telefonnummer, kan du väl hojta lite om du råkar vara hemma imorgon (söndag 18/1) och har lust att få fikagäster i form av 1 st pyssling och 1 st huligan (vilken som är vilken får du lista ut på egen hand…!), medan pappan och stor-huliganen är på simhallen… Vi är friska och krya och medtager inga kända dagisbacillusker!

Annonser

One Response to I’ll never be – Inspector Gadget

  1. Anna-Carin skriver:

    Du, jag tänkte på dig och vår fika för någon dag sen. Så imorgon blir väl alldeles utmärkt! Det enda vi har planerat är veckohandling men det är ju inte någon fast tid. När på ett ungefär vill ni bli bjudna på fika? 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: