På väg utför?

Vad har hänt med Kamera och Bild egentligen? Eller är det ingenting? Bara jag som tröttnat på foto? Plötsligt ligger olästa tidningar och dräller överallt, osaknade och ospännande. När jag väl öppnar tidningen blir jag irriterad och trött på trista artiklar och undermålig svenska. Överhuvudtaget – hur svårt är det att skriva vettig svenska? Hur kommer man på tanken ”jag ska bli journalist!” – om man inte ens kan formulera en sammanhängande mening?

(Och vad är det för skruvade chefer som anställer dem? Det måtte väl gå tretton duktiga journalister på dussinet – så varför är det dussinjournalisterna som får sitta och förstöra min läsupplevelse?)

Webbsidan ska vi bara inte tala om, maken till epilepsiframkallande webbsajt får man leta efter. Jaja. Att förlänga prenumerationen på Kamera & Bild nästa gång det är dags får ses som en ren stödåtgärd. Jag tycker att den ska finnas, jag minns med en nostalgisk suck svunna läslyckor, men som den är just nu står jag faktiskt inte ut med att läsa eländet…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: