Scrapsvammel

Jag är inget bra på köpstopp. Inte när det är rea. När jag halkade in på Stellas igår och upptäckte att hon OCKSÅ hade halvapriset-rea, då var det kört. Inte bara kört – FETKÖRT. Notan stannade 3 gånger högre än jag hade tänkt. Men det VAR ju halva priset. Och mönstrade papper går ju alltid åt… eller?

Och så köpte jag stickers. Alfastickers, MOI?! Vet inte vad som flög i mig egentligen, men jag tycker iofs att det är jobbigt att behöva stansa ut bokstäver varenda gång jag vill avsluta en layout, så viss logik ligger det väl i det. Jag kan dock inte låta bli att skänka en tanke till alla alfastickers-ark som passerat revy under mitt skapartak, via Tradera och ut igen. Ähum. Nåja – den HÄR gången är det nog skillnad!

Förresten – är det någon som vet var man får tag i Adorn-it mini-stickers från Carolees Creations? Dem älskar jag, men nänns knappt använda för att jag är så rädd att de ska ta slut…! Hojta om ni ser dem i nån butik nånstans!

Överhuvudtaget är jag lite butiksvill just nu. Ingen butik känns som om den har ”allt” jag vill ha, och nu när KT Crafts slagit igen måste jag ju också hitta någon som är villig att ta hem Kokuyo-refiller… (Är det någon som hört något om KT, förresten? Plötsligheten och uttrycket ”unforeseen circumstances” klingar olycksbådande…)

Lill-huliganen och jag var hemma hos Anna-Carin på fika igår, han ägnade sig åt att jaga livet ur deras arma katt medan Anna-Carin och jag pratade pyssel. Hon tipsade om designat, (där hon händelsevis fått en ärorik plats i designteamet – grattis både till Anna-Carin och till butiken!) som är en ny butik för mig, och scrapduon, som lär ha trevliga månadspaket.

Jag berättade att jag själv hoppat av Pappersbitens DT (hm, inser nu att jag i julvillervallan nog aldrig berättade det här? Hursomhelst – jag är numera frifräsande scrappare, och tycker att det är ganska skönt att inte behöva skapa på beställning, utan bara när lusten faller på!) men ibland kan sakna spänningen med ett överraskningspaket i brevlådan. Nu blev jag väl inte helt såld på de previews som låg i butiken – de kändes lite väl tjejiga. Men det kanske kommer kit mer i mina färger så småningom. Tipsa mig gärna om bra månadspaket – gärna svenska, ni vet vad jag tycker om att betala portokostnader…! Prisläge 100-200, helst inte däröver – jag vill mest ha månadspaket som en liten rolig surprise, inte som en huvudsaklig del av månadens scrapbudget.

Just nu känns det hursomhelst väldigt skoj att gå och vänta på ett rejält paket med godsaker – och STICKERS! 🙂

***

Förresten fick jag rolig post idag också: Crimson är fanimej helt otroliga. Jag beställde lördag kväll, fick mejl igår om att ordern var klar, men inte tusan trodde jag att nån var där och sprang till posten med mitt paket – men det måste de ha gjort, för idag låg bilderna i brevlådan! Och det spelar ingen rollatt jag själv tagit, photoshop-fixat och sett bilderna på skärmen hur många gånger som helst – det är en helt annan känsla att ha dem på papper! 200 bilder i en stor, härlig, inspirerande hög av familjehistoria!

Sen var jag och handlade skrivarpapper idag efter jobbet, och då hittade jag ett provpaket med fotopapper från HP – gratis. Så nu ska jag testa att printa foton hemifrån också. Vi har bara en billig skräp-skrivare, men den ska klara fotoutskrifter, och jag tänkte bara hemma-printa mindre viktiga bilder, som inte behöver ha 100 års hållbarhet. Men det blir kul att testa i alla fall…!

Annonser

2 Responses to Scrapsvammel

 1. Karin skriver:

  Åååå, jag ska ju inte heller handla! Det här blev en sådan där shoppingrunda som var heeeelt i onödan men så är jag sugen på lite nytt… Själv älskar jag ju bokstavsstickers, de gör allt såååå mycket enklare! Tur att det redan var urplockat i butiken för annars hade jag shoppat mer… grämer mig fortfarande över allt jag inte köpte på Scrappaddicteds Rea men det är ju inte som att jag inte har tillräckligt med grejer redan 😉 .

  Ojdå, har KT lagt ner? Jag märker att jag shoppar lite nuförtiden, har ingen koll alls. Från USA har jag annars handlat hos A million little things, vet dock ej om de har din refill.

  Crimson är ännu värre: Jag la en order i Söndags kväll: den kom igår!

  Kram

  /Karin

 2. Fialia skriver:

  Scrapaddicted har riktigt bra månadskit. Väljer man det stora, då det är lite mer dekos i det så kostar det 150 kronor. Vet att februaris kit blir superfint. 🙂

  Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: