Motsägelsefullt

Att ha flyttat scrap-svamlet till härför avsedd blogg (ska lägga upp permanentlänk i högerspalten, så snart jag hinner) känns fortfarande rätt – men medför en viss komplikation i och med att jag därmed i princip har flyttat möjligheten att hålla bloggen uppdaterad utan att behöva tänka så mycket till nya bloggen… Hur ska det då gå med Himmel & Ord, en tröttsliten helg som denna, när all form av tankeverksamhet medför ljudligt stönande av pur ansträngning?

Dagen tillbringas i hemmets lugna vrå, med att vika tvätt, sanera kök och jaga huligankillar som oförtrutet arbetar på att uppfylla sitt livsuppdrag: att riva huset med mesta möjliga bullerutveckling. Fast just nu är det lugnt – stora killen sitter och fnissar åt Scooby Doo på TV, den lilla sover. Det tog en herrans tid att få honom att somna, i synnerhet om man räknar med timmen jag själv råkade somna med honom. Ska väcka honom strax – bara njuta av lugnet en liten, liten stund till… ;o)

Och därmed har jag just vederlagt min egen tes (pekar uppåt, mot resonemanget om tankeverksamhet vid blogguppdatering), och kan lugnt återgå till kökssaneringen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: