Måndagskvällsslösurfning

Ligger i sängen och har datorn på magen. Blogg-galan på Aftonbladet TV. Spotify. Precis lagom ansträngande. Jag hör svagt hur kidsen äääääntligen har somnat och snusar sött i sina sängar.

Om nu bara Svenska Spel kunde skärpa till sig och plocka fram rätt lottorad nån gång, så kunde jag sitta hemma och lyssna på soft musik hela dagarna… Den där spellistan är nuvarande favorit – inte så blandad kanske, men skön att lyssna på.

***

Min Google Reader står på 966 olästa inlägg. Jag tror att jag måste rensa bland mina feeds. No way att jag hinner med att läsa allt jag har listat nu. Fast jag VILL juh… Hallå – Svenska spe-eel…?

***

Och så har jag fått gjort något som hängt över mig sen före jul tror jag. Jag klickade ”ignorera” på en vänförfrågan på Facebook. Gud så jag har våndats över detta! Fånigt egentligen. Man är ju inte skyldig att ta upp kontakten med folk man inte velat ha att göra med på 20 år, bara för att det finns en sajt där man lätt hittar varann.

Men jag känner mig ändå som en elak människa. Det är väl hela grejen med att det heter ”vänner” – då är det som att vända ryggen åt en utsträckt hand, och jag vill inte gärna se mig själv som en person som gör så.

Fast – vissa band bör förbli klippta, så är det bara. Sociala media och möjligheter eller ej.

Annonser

One Response to Måndagskvällsslösurfning

  1. Linda skriver:

    Ingen fara; jag har fått min förfrågan ignorerad, vilket inte heller är någon stor sak. Personen valde att göra sig osynlig för mig ett tag efter det, det var nog det enklaste sättet att slippa undan. Man behöver verkligen inte ta alla utsträckta händer, så känner jag. Hoppas verkligen att hon inte gick omkring och kände sig förtvivlad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: