Talk the talk and walk the walk

Jag svamlar mycket om kreativitet, och inte får ni se mycket av det. Men det ÄR inte bara svammel egentligen. Jag lever som jag lär – också.

Jag är en total sucker för idéer – allt som doftar nytt och fräscht och ”okategoriserat” utifrån det kända, vanliga och normativa får mitt hjärta att dunka lite hårdare. Ju bättre idé dess hårdare dunk – givetvis.

Det här är en fullkomligt lysande idé, ett enkelt sätt för alla bloggälskare att sprida sin kärlek i cybervärlden, och på samma gång få vädra sina oanade författartalanger…!

Jag småkikade lite på Stora Bloggpris-galan häromkvällen, men… nej, jag var inte imponerad. För mig är charmen med bloggandet det personliga, nära och småskaliga. Hela galakonceptet kändes… konstruerat, och det skavde mot min världsbild. Så jag stängde ner rätt snabbt. Niclas bakvända bloggtävling handlar om det jag tycker om med bloggfenomenet. Utbytet – vad som händer i mig, när jag läser din blogg och hur det får mig att växa och utvecklas som människa.

***

Och jag fick också en idé idag.En utsökt idékaramell som jag tänker njuta av läääänge! Inga detaljer, men en lite teaser ska ni få:

För en tid sen fanns en sak i bloggvärlden som jag beundrade sååå – men inte kunde delta i, för att jag inte behärskade området. Efter att ha dragits med lite surt sa räven-känsla över det där ett tag, fick jag idag (den egentligen självklara) snilleblixten att göra min egen version. Jag har gott om tid på mig, men det lär behövas… Wish me luck – och stay tuned, förstås!

Annonser

3 Responses to Talk the talk and walk the walk

  1. Dolores skriver:

    Oj, vad nyfiken jag blir nu då! Väntar med spänning på vad du nu hittat på.
    Kram Dolores

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: