Uppåt väggarna?

Förresten tog jag mig i kragen igår och gick och kollade på ramar på Gallerix. När nu första tavlan kommit på plats känns det som om det är lika bra att fortsätta inreda Galleri Chez Jenny. För er som varit här snackar vi nu om långväggen med antracitgrå fondtapet, som jag tänker mig att dekorera med en rad inramade fotoförstoringar.

Däremot – i butiken igår tittade jag på ramar i 40×50 cm, och tänkte mig förstoringar i 30×40. Nu tänkte jag efter ett varv här hemma och insåg hur ynkans smått det blir. Jag kunde nästan lika gärna sätta en rad frimärken på väggen. Måste upp i minst 50×60 för att det ska se vettigt ut. Minst. Gulp. 40×50-ramarna kostade 270 spänn styck – undrar vad 450×60-ramarna går på då…?

***

Sen ska jag investera i ett par mindre ramar också, till en utställning på jobbet med personalens konstyttringar av olika slag (arrangörerna föreslog att jag skulle visa scrapsidor… Ähm?). Jag har inte varit med på det där förut, men nu tänkte jag att jag skulle visa ett par bilder. Foton, alltså.

Det blir bambu-bilden och Rovigno-tavlan (den vi har på canvas här hemma). Har jag någon mer bild som borde vara med på vernissage? Nominera vilt, jag har nog lagt upp alla bästingarna här i bloggen vid något tillfälle…

Typiskt nog ligger Crimsons sida nere ikväll, så jag kan inte kika på vilka format de har. Nåja, jag kanske ändå ska börja med att kolla så att ramen finns i större format.

***

Nu intar Jenny horisontalposition för i afton. Hasta la vista, babes!

Annonser

2 Responses to Uppåt väggarna?

 1. ylva skriver:

  glömde du inte att lova att du ska visa upp resultatet sedan ;)? jag blir ju nyfiken. och ramar är skrämmande dyrt, har funderat på om vi inte ska vara bohemiska nog att ha alla möjliga olika sorter, former och storlekar fast det strider lite mot mina principer.

  roligt att du ska visa upp fotona :)!

  och så kände jag sorgligt mycket igen mig i inlägget om trötthet :/.

  kram kram,

 2. BaraJag skriver:

  Jag vet! Plask/regnbilden med E och Asplaskande i pölen på verandan. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: