Music makes the world go around

Just nu känns det som om musik är så avancerat jag orkar med, så vill det sig illa blir Himmel & Ord förvandlat till Himmel & Spotify-länkar… Idag ska youtube-ianerna få sig en liten musikruta också, för den här låten hittade jag där också:

Grooveshark.com har en autopilot-funktion – ungefär som Pandora eller last.fm, som väljer ut ny musik baserat på vilka låtar du själv valt och tycker om. Breaking Benjamin kom upp via autopiloten, med den här låten – annars hade jag knappast tippat att ett band med ett så fånigt namn skulle vara något för mig. Autopilotfunktioner på musiksajter är fina grejer.

(Tänk om jag hade haft en autopilot att koppla till min egen hjärna också… det skulle behövas just nu. Eller ja, inte just nu i kväll – utan i livet här och nu. Jag känner mig som en hamster: livet går runt-runt-runt, jag springer och springer, fast egentligen fattar jag inte varför, men jag hinner inte fundera så noga på saken heller, så jag springer och springer och det attans livet bara snurrar och snurrar… Missförstå mig rätt nu, inga katastrofer har inträffat, allting är precis som vanligt – och kanske är det det som är kruxet? Stiltje. Antiklimax. Limbo.)

Annars var jag på kurs idag. I vanlig ordning en kurs jag inte riktigt förstår syftet med att jag skulle gå, men jag har aldrig varit den som tackar nej till kunskap, så jag går allt vad kurser jag kan komma över. Kursledaren var från Norrland, och även om han var alldeles för assimilerad för att riktigt låta som Sven-E så kunde jag inte låta bli att sitta och hoppas att han skulle utbrista i ett indignerat PÄRSK! någon av alla gångerna som demosidorna inte ville ladda som de skulle. Det skulle ha livat upp tillvaron betydligt.

Annonser

2 Responses to Music makes the world go around

  1. Per Stromsjo skriver:

    Men du… Man måste inte skriva jämt. Gärna spirituellt men jämt är inte nödvändigt. Invänta inspiration och slå oss med häpnad när det är läge.

  2. Jenny skriver:

    Nä – jag vet. Men när man VILL då?! 😉

    (Förresten får du inte skriva om att jag ska ”slå med häpnad”, för då får jag prestationsångest, och så blir det aldrig nåt skrivet…!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: