Twitter-verktyg?

Så, nu har jag utforskat Bloggy ett par dagar – funktionellt sett är det bättre än Twitter, men vad hjälper det när alla jag känner fortfarande hänger på Twitter…? Men något måste göras åt strukturen där – jag blir galen, förvirrad och allmänt vimmelkantig av att försöka läsa allt i en strid ström, huller om buller.

Många rekommenderar Tweet-deck (?), så det försökte jag ladda ner häromdagen. Men då var jag tvungen att ha något som hette Adobe Air först, och det vet jag inte vad det är. Googlingen gjorde mig inte klokare heller, alla sökträffar jag hittade verkade mer som om Adobe Air är för riktiga webbnördar (jag är bara nörd-wannabe, tyvärr), webbdesigners och -utvecklare och såna där.

Men vad ÄR Adobe Air? Vill jag HA det i min burk – och är Tweet-Deck värt krånglet att ladda ner och ha sig? Är det svaret på mina Twittrade böner?

Annonser

2 Responses to Twitter-verktyg?

  1. Linda skriver:

    Jag har inte heller Adobe Air, men använde den nedladdningsbara Tweetdeck ändå – fast det krånglade en del. På sidan http://www.tweetgrid.com får man en liknande funktion, där man bestämmer vilka ord, # eller @ man vill följa, men den har inte kapaciteten att gruppera, vad jag vet. Tycker den är ganska smidig ändå. Men jag ska kolla upp Bloggy vid tillfälle (känner att min hjärna inte är redo för något nytt riktigt än, men snart).

  2. Jenny skriver:

    Jag har kollat på Tweetgrid också, men jag fattade ärligt talat inte hur det funkade… Jag gillar teknikens under, men det är inte alltid teknikens under gillar mig, är jag rädd… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: