Arma barn

Ett barn som inte ens orkar äta päronsplitt till lunch mår nog inte särskilt bra, stackarn. Läskig feber detta, det går så FORT! Från 38 till 39 på en halvtimme blankt.

Och ömma modern får ångest för att hon inte är snabb nog med Alvedonet – jag brukar inte ge vid 38, men den här gången får jag nog börja göra det för att det ska hinna verka innan febertoppen anfaller igen.

Håhåjaja. Du å jag, VAB-träsket. Du å jag.

Annonser

4 Responses to Arma barn

 1. Usch stackare. Herman låg ju däckad för ett tag sedan i monsterfeber (toppade på 41 grader en liten stund). Fick rådet att ge alvedon OCH ipren.

 2. Jenny skriver:

  Åhh! 41! Det har lillen aldrig haft, stora killen en gång på morgonen, jag hade jordens ångest för att jag dristat mig att sova några timmar och inte haft koll på hans temp…! Så högt har inte X, men det är väldigt tvära kast, som gör att det blir kalabalik… Och så tredje vab-veckan på rad.

 3. Anna skriver:

  Här är det också ganska nära till virusgalenskapen, även om du leder VAB-tävlingen stort.

  Ipren var sjätte timme (verkar mycket bättre än Alvedon) och timme 4 går det bra att dryga ut med Alvedon. Då blir topparna inte så ”spetsiga”. Fick rådet av Vårdcentralen.

  Krya på er, både från baciller och mentala härdsmältor! :o)

 4. Anna-Carin skriver:

  Vi har just avslutat en sjukdomsvecka där storasyster har varit i princip feberfri på dagarna för att sedan toppa upp på runt 39-40 grader på kvällarna. Helmysko. Efter en vecka är hon nu på banan igen. Hoppas ni slipper samma variant som vi har haft.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: