Gråsvensson?

Hm. Det bär mig emot att ha en grå blogg, men jag tycker om läsbarheten i det här temat. Och det är ju faktiskt det som är huvudsaken. Jag testar den här ett tag, får vi se. Skaparlust har fått samma, men Fritext ligger än så länge kvar i gamla temat. Men å andra sidan – när jag väl tar den i bruk är läsbarheten definitivt viktigast även där, så jag kanske får ikläda mig den grå tagelkoftan och gilla läget, för funktionens skull.

Vad tycker ni?

Annonser

2 Responses to Gråsvensson?

  1. ylva skriver:

    jag gillar ju grått, så… :). du, jag vet inte hur wp fungerar, men vore det möjligt att lägga in en thumbnail i texten här när du uppdaterar i de andra (fritext och skaparlust)? så att man ser att det är något nytt och får en liiiten hint? jag glömmer att klicka ibland nämligen och blir lite sur på mig själv för det ;). såg det i en annan blogg jag följer här om dagen och tyckte så mycket om det (missar inte fotouppdateringarna och så nu 🙂 ).

    och själv vågar jag inte använda någon reader, vet med mig att den skulle bli överfull på nolltid *lol*

    kram kram,

  2. Jenny skriver:

    *s* Nu tror jag att du pratar om samma funktion som Per nämnde igår, och som jag förstod bara halvt… Kan du länka till någonstans där jag ser hur du menar? Jag har inte sett någon sådan funktion i WP, men jag kan leta vidare, åtminstone…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: