Mello i lördags

Var det någon som reagerade på att jag inte simultanrefererade Melodifestivalen i lördags? Och att jag inte slängt ur mig ett endaste cyniskt, elakt och hånfullt underhållande referat om tillställningen sen dess?

Jag funderade på det, men i slutänden iddes jag inte. Men! Det gör inget, för kollegan håller fanan högt och levererar med lysande sarkasm och illa dold skepsis. Det måste vara sånt som kallas teamwork…!

***

För att ändå ha något ord med i laget kan jag väl tillägga att jag tyckte att det var årets bästa startfält i lördags – vilket tyvärr inte säger så mycket, men ändå. Förra veckan spikade jag 3 av 4, få se om det här stalltipset går in också: Jag sätter min slant på EMD i Moskva i maj. Vad det innebär i den internationella konkurrensen vete tusan, däremot.

Annonser

2 Responses to Mello i lördags

  1. Anna-Carin skriver:

    Intressant att du tror på EMD. Tyckte de gjorde ett lite blekt intryck i lördags. Däremot satt Måns låt kvar i huvudet ända in på måndag men tyvärr tror jag att han har liten chans i Moskva. Låten är för lik förra årets vinnare.

  2. Jenny skriver:

    Ja, jag gillade EMD-låten skarpt. Den påminner om det jag gillade med Danmarks bidrag förra året: http://www.youtube.com/watch?v=RVwbUYDuQCQ – fast utan att vara lika tjatig och illa framförd… Jag gillar swingpjatt-stilen, och tyckte att EMD gjorde den bra.

    Måns? Hade glömt att han ens varit med… Så stort intryck gjorde han. *ähum* 😆

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: