Kvinnan med tyfonhjärnan

Idag avnjöts årets semla. Jag vet inte riktigt vad den var pudrad med, men jag blev hur flamsig som helst av den… Hög på idéer och fåniga infall, gick jag och fnissade åt mig själv, till allmänt åtlöje för mina arma kollegor med hjärnor i fokus och pannor i djupa veck. Jag fick exempelvis synnerligen märkliga blickar från kollegan som jag försökte förklara parallellerna mellan den statliga agentbyråmiljön i TV-serien 24 och vår arbetsplats. Fast det var före semlan, så det kanske inte hade med den att göra trots allt.

Annars var dagens uppsidor mestadels länkbaserade – vilket ju är positivt, för det innebär att jag kan dela dem med er.

Det här hade jag exempelvis ingen aning om. Lite cool tanke – kanske något att göra en utflykt kring, när kidsen blir lite större. Här i huset heter Globen ”Bollhuset” men killarna har aldrig varit därinne – bara åkt förbi när vi besökt vänner i Enskede.

Och sen skrattade jag mig halvt fördärvad åt denna lilla tekniska godbit. HUR har jag kunnat överleva i nästan 36 år utan en BH-torkare med dubbla kupfläktar?

Dagens musikfynd lyssnar jag på med delvis blandad förtjusning – fick tipset via Twitter av 6ft5, och kunde inte låta bli att fråga om det fortfarande räknas som sång när det låter som förvuxna gremlins med magsmärtor, men förutom gremlin-sången finns det betydligt mer harmoniska röster och tongångar med. Nice. Surreal but nice.

***

För övrigt gäspar jag stort åt dagens rojalistiska nyhetsskräll. Kollegorna (de flesta av dem) är uppspelta som barn på julafton, själv är jag mest intresserad av hur många absurda löpsedlar denna journalistiska godbit ska generera åt kvällspressen… Prinsessfeber (eller prins-dito, för den delen) har jag definitivt vuxit ifrån…!

Däremot – apropå prins Daniel – var jag en duktig flicka och gick och tränade imorse före jobbet. Är duktigt stel och öm både här och där, och värre lär det bli. Siktar på en stavpromenad imorron kväll igen. Nu ska kroppen pinas till lydnad – muhaha!

Annonser

One Response to Kvinnan med tyfonhjärnan

  1. Dolores skriver:

    Ha ha, najs BH! En sån skulle man ha heta sommardagar. Eller kanske inte… större byst är inget jag eftersträvar. *skratt*

    Ha det bra, vi kanske, kanske syns på lördag.
    Kram Dolores

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: