Spotify-love!

Jag hör faktiskt till dem som inte drabbats särskilt hårt av att Spotify fått dra in låtar ur sitt utbud – jag lyssnar tydligen på tillräckligt lagom mainstream-aktig musik. Så för mig är Spotify fortfarande källa till upptäckarglädje och musiksurfning. Idag hittade jag av en slump tillbaka till bandet Dead can dance, som Fru C introducerade för många år sedan – men sen har jag bara glömt bort dem… Nu ligger de tryggt förankrade i min Spotify-lista.

Nu – sova!

Annonser

5 Responses to Spotify-love!

 1. ylva skriver:

  jamen, självklart duger det i kanten :)! jag länkade bara för att du skulle få se hur det såg ut ;). och tack för att du lade ut det där om bh-torken *lol*. jag behövde skratta lite kväll.

  kram kram,

 2. BaraJag skriver:

  Åh! Du kommer ihåg dom? Sjukt bra musik! Jag försökte hitta Hyacinth House ikväll – igen. Nu när de har deal med CD baby och allt.*väntar otåligt*

 3. Jenny skriver:

  Hyacinth House? Dem har jag nog inte hört. Är de besläktade med Dead can dance?

  DCD är för mig ett rätt ojämnt band – vissa låtar är sjukt bra, andra är… mest sjuka i största allmänhet. Experimentellt är väl den kulturelitistiska termen… 😉

 4. BaraJag skriver:

  Helt rätt. Hyacinth House hittade jag av en slump för ett år sedan. Lite annorlunda för att vara mig men jag tycker det är skön musik. Kolla in dem här bl.a: http://cdbaby.com/cd/hyacinthhouse2 nummer tre och fem är ett par av mina favvos.

 5. BaraJag skriver:

  … ja nummer se är inte avig heler 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: