Jenny 1 – Murphy 0

Han försökte tappert, Murphy med lagen, men idag fick han spö. Jag tog min kamera och gick ut i världen, med dundrande huvudvärk och ett uselt humör  – men sen började det hända saker. Jag ska inte påstå att jag tog några fantastiska bilder, för det gjorde jag inte – men jag tog bilder jag blev (och blir!) glad av. Jag kom tillbaka till jobbet glad och rosig och inspirerad.

Jag gav mig ut och letade efter tema fulhet/äkthet – det är ett ganska inspirerande tema egentligen. I Berzelii park fann jag denna vissna vassrugge, prasslande död men likväl parkens mest färgstarka primadonna. Om några månader är hon borta, utkonkurrerad, ersatt av frisk grönska och glömd. Påminner om något, ja?

Äkthet. Definitivt äkthet!

***

Många av bilderna jag tog idag tog jag enbart i syfte att blogga – bilderna i sig är inte så spännande, men de väckte tankar. Stora som små. De kommer – alla i sinom tid.

Annonser

2 Responses to Jenny 1 – Murphy 0

  1. Per Stromsjo skriver:

    Yay! 2-0 skulle jag säga. Och rätt län är det också… *noterar*

  2. Jenny skriver:

    Tog några bilder jag funderade på till dig/Plenty, men det är innerstadsbilder – såna har ni ju gott om… Och så glömde jag researcha, måste gå tillbaka och anteckna lite.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: