Fel sak på fel ställe

Om det är någon som vadar i överblivna strömkablar till MacBook Pros och gärna vill bli av med en, så finns en spekulant här. Vill inte betala nypris 900:- men gosh knows att jag skulle behöva en reservsladd. Min ligger på jobbet just nu och El Maco är nere på 56% batterinivå… Ikväll skulle jag behöva skriva snabbare än min egen skugga – men istället drabbas jag av skrivkramp och kan inte skriva alls.

Hursomhelst, jag har beslutat mig för att genomföra ett litet jippo här när 25.000-besöksnivån är passerad, typ imorron kväll eller senast lördag. Stay tuned.

(25.000 besök? Jag kan inte ens föreställa mig hur mycket 25.000 människor är. Ja, jag inser att det är samma människor som kommer många gånger – men ändå. Idag hade vi brandövning på jobbet, så då fick jag se hur 150 bleksiktiga byråkrater ser ut när de huttrar på en uppsamlingsplats. Typ 165 gånger den folkskaran, så har jag mina bloggbesökare det senaste knappa året. Tror jag flyttade hit i slutet av mars eller april.)

Annonser

8 Responses to Fel sak på fel ställe

 1. fruc skriver:

  Ska till brorsan imorgon kväll i dina trakter. Ska kolla med honom om han har en som ligger till övers.

  • fruc skriver:

   Oops, BaraJag här alltså, insåg att ett reggat (ännu icke använt) WP-konto gav mig ett nytt id! Kunde inte regga BaraJag, upptaget. Stöld skrek jag 😉

 2. Jenny skriver:

  Jamen du ÄR ju fru C, så det är klart att jag fattade att det var du…!

 3. Jenny skriver:

  Supergulligt om du kollar i din brorsas gömmor. Det ska alltså vara till en Macbook PRO – hade fixat en igår, men då var det till vanlig Macbook, och det var inte samma… De har näsa för affärer, de där på Apple… *grmbll*

 4. fruc skriver:

  Det var ju liksom du som döpte mig 😉

 5. Jenny skriver:

  Tja, det där är ju en definitionsfråga, faktiskt… 😉

 6. fruc skriver:

  Ehhh, ja det har du ju faktiskt rätt i *haha*

 7. Mimmi skriver:

  Låter som R. Han tog med sladden till min dator till USA, tror du han var glad? Och jag frågade honom ändå om han tagit med sig sladden innan vi åkte hemifrån. Kul att släpa på en dator runt halva jordklotet och knappt kunna använda den!
  Han brukar alltid missa nåt när vi ska nånstans…necessär(förra USA-resan), PASS!!(när han skulle till Tyskland i höstas), datorsladd. Undrar vad det blir nästa gång?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: