Terrortrots

Ganska många googlar sig in hit på ordet ”fyraårstrots” – jag har tydligen skrivit om det vid något, troligen urlakat och uppgivet, tillfälle. Jag har dock svårt att tänka mig att jag kunnat formulera det så väl som Bloggfrossa etc gjorde för en stund sedan. Citerar klockrena favoritstycket här:

”Jag hade kunnat sova mig igenom en vattentortyr om jag jämför med en fyraårstrots. En sådan kan inte ens den mest hårdnackade terroristen palla. Kanske är det för omoraliskt, men när elchocker slutat funka kan jag lova att man hade kunnat röja större framgång och få ur precis vilken info som helst ur vem som helst, genom att bara kasta in ett gäng sockerstinna dagisbarn och låtit dem fråga ut någon samvetslös jävel.”

Japp. Fyraårstrots är precis så jävligt som man inte kan föreställa sig att det ska vara när man sätter sig och googlar om det. Då tror man att det måste finnas nåt trick, nåt man missat, en knapp nånstans på ungen att leta fram och trycka på för att boota om den skränande, protesterande och ilsket boxande saken som vagt påminner om ens barn. Men det finns ingen knapp. Tro mig, jag har letat.

***

Sen tycker väl jag att kopplingen till utfrågning av samvetslösa terrorister medelst fyraårstrotstortyr är extra rolig, eftersom jag är pinsamt svag för just terroristthrillers á la 24 och Sleeper cell. Jag kan verkligen se Jack Bauer få den där djävulska minen, säga åt den förhärdade terroristen någon iskall trumf-i-rockärmen-replik – och sen släppa in fyraåringarna. Terroristens ögon vidgas i djupaste skräck – och sen ett barmhärtigt klipp till Bill Buchanan som får besked om att den misstänkte börjat sjunga som en fågel…! *garvar högt*

Annonser

3 Responses to Terrortrots

  1. Anna skriver:

    Jag letar fortfarande efter den där knappen. Ungen är sex år nu!

  2. Fanny skriver:

    Jaa, öhhh… själv har jag en son som varit i nåt slags konstant trots sen 2-årsåldern. Man undrar när det ska gå över. Han är 5 nu. 😉

  3. mikebike skriver:

    hahahah fan vad bra du skrev om det. känns väldigt skönt att höra att det inte bara är jag som har dåligt tålamod.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: