Jubileumstävling – Andra Chansen

Inte en enda kommentar i Jubileumstävlingsinlägget, och här står jag med en eminent prisbok (som förvisso inte levererats än) utan någon vinnare att skicka den till.

Men – skam den som ger sig. Ni får en chans till, och nu sänker vi ribban och ryter: ”Alla ska med”!

Tävlingsregler

Kommentera det här inlägget med svar på följande frågor (nu kör vi marknadsundersökning i alla fall, skyll er själva!):

 1. Hur ofta läser du Himmel & Ord
 2. Läser du via RSS-läsare eller direkt på sajten?
 3. Hur hittade du hit?
 4. Vad är bra och vad har förbättringspotential? Övriga önskemål?

Länka till din egen blogg om du har en. Boken Parlören lottas ut bland samtliga kommentarer.

Sådär. Nu behöver ingen fundera så mycket för att komma på något smart och nyskapande svar, utan bara svara på frågorna rakt-upp-och-ner så är man med i utlottningen. Kan det bli enklare? Nej. Men ni får en vecka på er för säkerhets skull – till nästa måndag kväll kl 23.59.

(De smarta och nyskapande kommentarerna är alltid välkomna ändå, förstås!)

7 Responses to Jubileumstävling – Andra Chansen

 1. BaraJag skriver:

  Såja, nu vågar även jag kommentera ;-), har ju inte ordets gåva i skrift direkt så några fiffiga eller utevecklingspotentiella kommentarer är ju inte min starka sida. ågra enkla frågor ska jag väl klara ivarje fall:

  1. Hur ofta läser du Himmel & Ord
  >Varje dag som jag har uppkoppling tillgänglig
  2. Läser du via RSS-läsare eller direkt på sajten?
  >Har lagt på RRS men å andra sidan går jag aldrig därifrån eftersom jag ändå vet att jag kommer att vilja gå in och läsa.
  3. Hur hittade du hit?
  >Eftersom jag känner dig IRL, t.o.m innan du tog dina första boggsteg så är det självklart liksom.
  4. Vad är bra och vad har förbättringspotential? Övriga önskemål?
  > Kan inte svara på varken eller, för jag vill nog bara att det ska vara som det är – du med andra ord. Varken mer eller mindre. Bara Jenny.

  Länkar till http://fruc.wordpress.com men där står det ju inte ett sk** än sålänge, men det vet du ju redan. Du kanske i retur har en fundering på vad jag ska göra med den? (Ja förutom att lägga upp en grej och så … snart.)

 2. BaraJag skriver:

  _bloggsteg_ skulle det ju vara såklart!

 3. Men var har du originalinlägget? Hittar det inte. Måste har sprungit mig helt förbi. Kanske rök det när min RSS-läsare var lite överfull och jag gjorde ”Markera som läst på allt” och började om på ny kula.

  1. Hur ofta läser du Himmel & Ord
  När min RSS-läsare säger att det finns något nytt om inte Bloggy hinner före. Förutom då när jag slarvat och inte läst bloggar på ett tag då kan det antingen bli en massläsning eller att jag markerar allt som läst och kikar in i bloggen vid senare tillfälle.

  2. Läser du via RSS-läsare eller direkt på sajten?
  I RSS-läsaren om det hinner dit först annars klickar jag på länk i Bloggy och då hamnar jag ju här.

  3. Hur hittade du hit?
  Via Lotten, inlägget där hon hade bett dig att fota på något event.

  4. Vad är bra och vad har förbättringspotential? Övriga önskemål?
  Måste säga som ovan. Jag tycker om din blandning du har idag, det är ju därför man kommer tillbaka och läser. Får nog fundera lite mer på vad som skulle kunna ändras.

 4. 1. Varje dag som min RSS-läsare säger att du uppdaterat.
  2. RSS-läsare såklart!
  3. Minns jag inte, men det är högst sannolikhet via någon annan scrapblogg eller scrapsida.
  4. Gillar det som det är idag. 🙂

 5. Catharina skriver:

  Otroligt irriterande, jag skrev min kommentar och klickade sen på ”nästa inlägg” i Bloglovin, istället för på ”skicka kommentar”. Borta. Grr.

  Jo, jag tänkte ge ett lästips redan första gången tävlingen kom upp, inte på webben, men i pappersformat. Boken ”La part de l’autre” (finns inte på svenska (än?) men säkert på engelska) av Eric Emmanuel Schmitt. Den handlar om hur det kunde blivit om Hitler kommit in på konstskolan i Wien och börjat gå i terapi hos Freud. Läsvärt.

  Sen till dina frågor:

  1. Några gånger i veckan. Jag läser inte allt, ibland är jag för lat för att läsa långa inlägg.

  2. Bloglovin

  3. Troligen via Scrappiz eller liknande.

  4. Ibland är inläggen för långa för min smak, men du skriver ju för din skull, så det är inte så viktigt. Jag gillar det större typsnittet som du har nu. Jag började läsa för att titta på dina fantastiska layouter, men fastnade sen ibland i de filosofiska funderingarna.

  Over and out.

 6. Linda skriver:

  1. Minst en gång om dagen, oftast. När det tar stopp i min hjärna har jag en bloggsökrunda som sätter fart på den ibland, din sajt ingår på rutten.
  2. Direkt på sajten, nuförtiden. Hade rss, men har gått över till att läsa ett fåtal bloggar direkt på sajter i stället, gillar att känna mig hemma på plats hos dem.
  3. Bad om adressen. 🙂
  4. Bra är tankar, frihet i ämnesval, att du tar dig tid att fördjupa en del av vad du tänker på och inte bara levererar yta. Bra är viljan, jag gillar att läsa allt som lyser av vilja och det gör mycket här. Bra är lust att ta konflikter och inte bara stryka medhårs. Bra är foton och bilder, som ger en ytterligare dimension och skapar variation mellan längre och kortare inlägg. Önskar mer av … bilder, vardags- eller semesterfoton. Drömmar och mål. Och bara blandningen, fortsätt som du gör.
  5.Är imponerad att du klarar att skriva så mycket fast du delade upp dina tankar i en struktur om tre (fyra?) bloggar. Finns tarot kvar, har glömt adressen.
  (Okej, jag vet att det inte fanns en fråga 5, men jag lade till en.)/L

 7. ylva skriver:

  ok, boken ser så fin ut men jag känner att det jag bor för långt borta för delta i själva tävlandet… fast svarar gör jag iallafall :). bara för att jag räknas in i ”alla” och för att jag har lust. så…

  1. jag läser här varenda gång jag går på bloggrunda. om det är ofta eller sällan beror lite på. ibland läser jag inte på en vecka eller mer, ibland slaviskt varje dag. jag läser alltid allting :).

  2. direkt här. jag törs inte använda en rss för jag är säker på att jag skulle känna att jag var tvungen att läsa allting och det på en gång, istället för att vänta till rundan. dessutom skulle jag samla på mig för många bloggar. nu läser jag bara de som jag kommer ihåg spontant.

  3. jag minns inte riktigt :0 ! jag tror att jag klickade på en länk någonstans, kopplade ihop bloggen med någon rar människa från scrappiz och fastnade.

  4. jag tycker att allt är bra. såklart :). du skriver mycket, bra, ofta, uppriktigt och om allt mellan himmel och (j)ord. får jag önska någonting så önskar jag fler foton. jag vet ju att du tar fantastiska bilder!

  kram kram,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: