Scrapbooking for dummies

Har du någon gång undrat hur till synes normalfuntade människor kan få för sig att stänga in sig i en skolmatsal en hel helg, med bara papper, verktyg, dekorationer och foton som förströelse? Är du nyfiken på hur det går till? Hur det ser ut? Undren icke mer, jag hade kameran med mig i helgen – och passade på att plåta när alla var ute och åt, så jag slipper fråga om lov att använda bilderna.

Här är en bild av bordet där jag satt, det är mina två rosa/bruna verktygsväskor mitt på bordet och Anna Stenmans skärmaskin som står lutad mot pelaren. Notera den formliga SKOGEN av likadana verktygsväskor – på fackspråk kallade ”totes” eller ”totar”. Jag får det till 11 st, hur många hittar du?

En annan vy över lokalen, där man ser att det kreativa kaoset regerar överallt. Jag drabbades själv av att min arbetsyta på bordet blev mindre och mindre, tills det knappt fanns plats att jobba med ett A6-kort en gång, medan drivorna av spillpapper, verktyg, dekorationsförpackningar, lådor och väskor dignade omkring mig. Ungefär som på bilden, även om detta råkar vara några andras arbetsplatser. Principen regerade överallt.

Jag vet att jag egentligen lovat hålla scrapbooking-pladdret till Skaparlust-bloggen, men jag känner ändå starkt för den missionerande faktorn, jag har ett viktigt kall i att vidga mina medmänniskors vyer, och undervisa i scrapologi.

Några frågor?

Annonser

7 Responses to Scrapbooking for dummies

 1. Per Stromsjo skriver:

  Wow, här skulle man spela in ett ljudklipp med strössel-pyssel-prassel i kubik!

 2. Jenny skriver:

  Haha – undrar om jag har nån inspelningsmojäng på min telefon… I så fall kan jag greja ett klipp åt dig på lördag, då är det dags igen. I mindre skala, men det låter nog ungefär likadant. Å andra sidan så låter det nog mest som prat och skratt, egentligen! 🙂

 3. Grannen skriver:

  Hur många gick fel efter lunchen och irrade omkring en stund innan de hittade tillbaka till ”sitt” bord???

 4. BaraJag skriver:

  Visade F bilderna och han sa bara ”herregud” även om han är ok med att jag belamrar köksbordet dagar i sträck så har jag mer än fri lejd nu 😉

 5. Elina skriver:

  Åh, vad mysigt det ser ut! *träfflängtar massor*

 6. Jenny skriver:

  Kommer du på lördag då, Elina? Det var SÅÅ länge sen! 🙂

 7. Jenny skriver:

  Grannen – du vet, vi är vana träffrävar som kan lokaliera vår pysselyta med förbundna ögon om det kniper…!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: