Kortslutning?

Höj- och sänket i mitt höj- och sänkbara skrivbord har lagt av. Stor sorg – och pina i ryggen. I need my ståbord. Frågan är – är det ens lönt att tänka på att försöka hitta någon som kan fixa det? När man nu inte har nån bästpolare i bekantskapskretsen som är elektriskt finpillargeni, menar jag… Ett fungerande ståbord är värt mycket för mig, men jag är ju nu en gång (tyvärr) inte gjord av pengar.

Tips, någon?

Äh.

Frk Teknisk Idiot hittade just en lös sladd och ett hål den verkade passa i, så nu står jag och skriver vid mitt ståbord och ordningen är återställd. Jag kanske skulle ta och åka till hjärnaffärn och investera i en uppgradering istället…

Annonser

4 Responses to Kortslutning?

 1. Malin Tvedt skriver:

  Inget tips om bordet, men om hur det onda i ryggen kanske kan försvinna för en stund. Jag testade det själv alldeles nyss, med förvånansvärt bra resultat!

  Lägg dig på mage och låt barnen trampa omkring på din rygg! Vilken underbar massage det ger och de tycker att det är så kul att de kan hålla på i evigheter. Då slipper man att ens partner får ont i tummarna efter 2 minuter och ger upp. Tänk, vad extra tacksam man kan bli för sina barn ibland!

 2. Malin Tvedt skriver:

  Haha! Ja, ibland händer det mirakel! Vad bra att det bara var sladden som hade ramlat ur.

 3. Jenny skriver:

  Till mitt försvar måste jag säga att jag HADE kollat de uttag jag visste fanns – det här var en liten skarv jag aldrig lagt märke till förut…

 4. Jenny skriver:

  (Och trampmassage medelst små barn är säkert bra – men jag har order om att vara försiktig med massage där jag har mina problem, så jag törs inte riktigt ge mig på det där, faktiskt! *s*)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: