15 april

Snart är det – den 15 april. Dags att söka till högskolan. Jag sitter och försöker hitta någon inspirerande distanskurs att förkovra mig med – och har nog hittat en på högskolan i Kalmar. Kalmar är fint – möjligen så när som på dialekten ;o) – det är nästan synd att kursen går på distans…

Vore jag rik, och inte behövde förtjäna mitt levebröd på hederligt arbete, då skulle jag shoppa loss på kurser. Majgawd, vad mycket roligt det finns…

Den här skulle jag exempelvis boka in mig på blixtsnabbt. Jag har ju yrat om deras böcker flera gånger tidigare, och kursen känns lite som böckerna – fast live. Jag lovar – hade jag haft 16 lax liggande och skräpande nånstans, då hade jag haft en biljett till Arvika den 23:e, den saken är klar. Förutom att jag redan ska på kurs den helgen, kom jag just på! Skriva-barnböcker-kurs.

Jag köpte en barnbok idag förresten – direkt av författaren. Han var mycket trevlig och signerade boken med en finurlig gubbe i signaturen och allt. Litterärt sett var jag dock inte imponerad. Det är jag sällan. Men det kanske är som med allt annat – ska det bli ordentligt gjort får man göra det själv…? ;o)

Näeh, hörni. Nu måste jag masa mig i säng. Ska bara gegga in svindyra oljan på naglarna först, så jag får se om den är så magisk som de säger, eller om jag bara blivit blåst på nästan 200 spänn. Hittills ska jag väl erkänna att det verkar bra, förutom att Rom inte byggdes på en dag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: