*snörvl*

Jag håller på att bli förkyld. (Förlåt alla ni pysselsystrar på Syfestivalen idag, som jag kramat och pratat med – jag visste verkligen inte om det här när jag var på mässan!) Nys och host och fräs och snörvl.

Det är lustigt egentligen, inför en förkylning förvandlas vi alla till samma hjälplösa snorbehållare med bomullsinlindade hjärnor… Det är svårt att upprätthålla mycket till image när näsan rinner, hjärnan får motorstopp och allt norr om halsen är rött och svullet.

Undrar om Kungen blir röd om näsan när han blir förkyld? Om han snyter sig enligt trumpetmetoden eller på mer diskret vis…?  Å ena sidan borde han väl ha fått lära sig fina manér, å andra sidan – vem fan ska säga åt karln om han snyter sig som en elefant?

(Nej, jag är inte lagd åt det rojalistiska hållet, om nu nån trodde det. *s*)

Men ska jag vara ärlig så skiter jag i kungens förkylningar. Just nu är jag mer bekymrad om min egen. Kan inte nån greja en kopp te åt mig? Det är faktiskt lite synd om mej…

Annonser

2 Responses to *snörvl*

  1. Cicci/Trollmor skriver:

    Lite sent kanske…men här kommer en varm kopp te! Hoppas att det känns bättre idag. Kul att ses igår förresten. Jag höll ju på att missa att det var du!

  2. Jenny skriver:

    Det är aldrig för sent för en kopp te – jag tackar och bugar och tar emot, och snörvlar diskret åt ett annat håll!

    Tack för senast själv förresten, jag hade aldrig känt igen dig heller, måste jag ärligt erkänna! Sen var jag väl inte helt fokuserad heller, eftersom jag hade en Gunstig Herr med mig att hålla ordning på…! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: