Med la mamarazza i parken

Idag tog jag barnen till en lekpark en bit bort där vi aldrig varit förut. Den ligger längs mitt promenadstråk, där jag går mina stavpromenader – och det som fått mig att tänka att DIT måste vi gå, är att där står en trähäst med vagn på lekplatsen. Behöver jag säga att killarna blev vilda över den där hästen? Jorå, jag har bilder på den också men inga lika bra som den här. Vilket mammahjärta smälter inte av att lyckas,, en endaste gång, att fånga ett sånt leende på bild? Den bilden – och dagen – kan jag leva på länge.

Jag tog ganska mycket bilder – det har inte blivit så mycket bevänt med fotograferandet på sistone, så jag försökte ta igen lite. Det var roligt att fotografera, och jag fick flera riktigt bra bilder på barnen. Jag tror att det är smart att börja med tacksamma motiv efter en svacka – och vad är tacksammare att plåta än glada, vackra barn?!

Axel var också med, förstås. Han är så finurlig och pladdrar som en jagvetintevad nuförtiden. Logopedbesöket i vintras för att utreda hans språkutveckling känns oerhört avlägset! Det är roligt att få ta del av hans tankar genom talet, det märks att han är en liten filur. Inte så mycket filosof som sin bror kanske, men han är sin broders ständige vapendragare och tillskyndare, och det är så härligt att se.

Jag har fuskfixat med bilderna – har samlat på mig ett gäng användbara actions vid det här laget, och det är de som har fått jobba. Pioneer woman har i sitt andra set en som heter Warmer, som ger ett gyllenorange skimmer till bilden. Det har jag använt en hel del idag – bland annat för att värma upp den här bilden på Axel.

Det urblekta utseendet på bilden av Elias var egentligen ett misstag – jag kom åt fel knapp och tryckte på ”Sunshine” bland mina Pioneer Woman-actions, istället för Flatten eller Edge Burn eller vad jag nu skulle ha. Fast jag tyckte att det blev lite fint ändå, så jag bestämde mig för att behålla det.

120 RAW-bilder tog jag på utflykten idag. Jag har med andra ord lite att gå genom. Och månne rensa lite – det blev många bra bilder, men säkerligen inte 120 stycken…!

Annonser

One Response to Med la mamarazza i parken

  1. BaraJag skriver:

    Kanonfina bilder allahopa! Repen var läckert att ha med tycker jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: