Jag är hopplös

Så trött att jag knappt kommer ihåg vad jag heter, men kommer jag iväg isäng? Nope. Jag sitter här och sitter, och tänker på allt jag borde göra men inte orkar.

Nån galning har kommit på att jag måste åka med ett tåg som lämnar Stockholms central strax efter sju imorron bitti. VEM bokar såna biljetter, va?? *låtsas inte om att det var jag själv, och att det är det enda tåg som hinner fram till min kurs i tid*

Men hursomhelst. Jag tror att det smartaste jag kan göra är att gå och knyta mig nu. Och speedpacka imorron bitti. Vad behöver man ha med sig till Örebro, egentligen? Oömma kläder och friskt humör? Vägbeskrivning vart vi ska när vi kommer fram, kanske? (Äh, säger Bekvämlighets-Jenny. 118800-folket ska väl ha nåt att göra också…?)

Min sprillans nya olinjerade Moleskin förstås, där jag skrivit in embryotexten till min första bilderbok – en snutt från en övning på kursen som känns rolig att jobba vidare med. Moleskin är inte billigt, den saken är klar – men om det funkade för Hemingway, så ska det väl funka för mig?

Men som sagt – jag måste i säng. Himlar och ord får vi diskutera imorron, okej? Gonatt!

(PS: Jag har nu lagt till länken som saknades i förra inlägget. Ni är väldigt artiga, ni läsare, som ordlöst finner er i skribentens uppenbara slarv… Men nu finns den där i alla fall!)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: