Hönsmamman bloggar

Nu har sjuklingsonen sovit nästan hela eftermiddagen i soffan. En del av mig vill väcka honom, men jag tvingar mig att låta honom sova, fast jag misstänker att han kommer förhålla sig skeptiskt till alla försök att få honom i sömn ikväll. Koppjävlarna har kostat honom mycket sömn de senaste dagarna, jag tror att han behöver det här. Arme lille plutt…

Häromdagen fick jag ett nervöst sammanbrott över Disney-DVDernas halvtimme (nåja – NÄSTAN i alla fall) med reklamsnuttar innan filmen börjar – de senaste dagarna har inga filmer varit intressanta alls… utom semesterfilmen från Kroatien för två år sen. Då var storebror i samma ålder som lillkillen är nu, och lillen själv var en bebis med knubbiga ben och runt ansikte med lysande blå ögon. En del av mig börjar känna en viss saknad över att bebistiden snart är över – och jag förstår preciiis hur det kommer sig att yngsta barnet för evigt är mammas bebis, ända upp i vuxen ålder.

Fast jag ska åtminstone försöka att uppföra mig.

Annonser

5 Responses to Hönsmamman bloggar

 1. Hattifnatt skriver:

  Men lille skrutten då, det där ser verkligen inte roligt ut..!
  Kram på er!

 2. Malena skriver:

  Benjamin var ju nyss sjuk i samma åkomma och han sov mycket både natt som dag. De behöver nog det – och sover de dåligt på natten får det bli på dagen. En natt satt han uppe med fadern och tittade på film. Fadern hade också svårt att sova och hade nåt jobb att utföra – mycket bra kombination.

 3. Malin skriver:

  Åh, stackaren! Men det verkar ha nått sin topp nu. Det värsta är nog över.
  Skönt att han fick sova ut. Han behövde nog det. Det är jobbigt att vara sjuk. Ju mer av det jobbiga man kan sova bort, desto mindre lider man ju. Hoppas att han fortsätter att bli piggare för varje dag som går nu.

 4. DH skriver:

  Stackars…Det kliar i mig bara jag ser bilden. Jag kan ta den där klia-mindre-medicinen han dissade 😉

 5. Linda skriver:

  Oo, så många prickar … känns skönt att vara hemma just nu. =) Säkert är det bra att de flesta kom ungefär samtidigt och alldeles säkert är det här tillräckligt för immunitet (de brukar ju säga att småsyskonen ibland inte blir ”tillräckligt” smittade – det här ser då mer än tillräckligt ut … Han lär slippa det för resten av livet. Vilket inte vi gör, eftersom vi inte har fått det än, men det kommer väl.

  Önskar er styrka, mysiga böcker och inte allt för mycket värme, så att kopporna läker ut så lätt som möjligt. Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: