Hängmattan nästa?

Imorgon ska jag (halta) till biblioteket. Det var länge sen – jag är inte mycket för boklån egentligen, jag föredrar att köpa mina böcker. Jag är så dålig på att komma ihåg att lämna tillbaka böckerna att det brukar bli billigast att köpa. I längden, åtminstone. Men imorgon ska jag till biblioteket. Jag ska låna den här boken:

Det är ett typiskt bakåtlutat projekt – att läsa och njuta av att sinnena fylls med tankar, idéer, kunskap och reflektioner – utan att direkt måsta göra något med det. I sinom tid ska det nog bli något av det också, men just nu ska jag luta mig tillbaka och läsa en bra bok.

Jag snubblade över den här boken på ett antikvariat härörleden, men av nån anledning blev det inte så att jag köpte den. (Ibland är jag så himla snabb till beslut – i andra fall är jag hopplöst velig… Det här var ett sånt fall.) Den är från 2006 och slut på förlag men jag har faktiskt aldrig sett den förut. Men så idag, sådär oförhappande som världen ibland kastar åt en relaterade saker alldeles till synes orelaterat och slumpmässigt, fick en tjej på jobbet för sig att skicka ut en länk till en blogg hon gillar.

Där står att läsa att åtminstone en annan av författarens böcker – Fuck logic (bara det en boktitel helt i min smak – det skulle ju kunna vara min livsparoll sammanfattad i två kärnfulla ord!) – är under omarbetning och lär dyka upp i en avdammad version snart. Det ser vi fram emot. Klart det måste stå en titel i min bokhylla och skräna FUCK LOGIC åt alla nyfikna bokhyllefluktare som vågar sig förbi, det säger sig ju nästan självt.

***

Sen har jag ju en drös andra bra böcker att luta mig tillbaka och njuta av (förutom dem jag håller på och skriver på), så jag lär väl aldrig få nåt gjort mer…!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: