Kunskapstörst

Min gamla (nåja) kursare har varit på kurs. Jag följde länken till Fridhems sommarprogram, och nu vill jag också gå på kurs. Kaospiloterna X-tralight.

Nån som kan låna mig 5000 till en utbildningsbudget? Jag pröjsar tillbaka så fort jag landat feta processledarjobbet och börjar casha in på kurskunskaperna.

Annonser

3 Responses to Kunskapstörst

 1. Linda skriver:

  Å, den låter bra. UGL:s kärna, och på en vecka, och för en femtedel av priset! Ser ut som en skön miljö också (med målartavla i vänsterkant av bilden). Hoppas du hittar ett sätt att gå den!
  Kram/L

 2. Jenny skriver:

  Härligt att höra just från dig, jag hade tänkt ringa dig för att fråga vad du tycker – just med tanke på att du gått UGL, och samarbetat med Universe Imagine-killarna, deras kurs står ju också på önskelistan, men som sagt… Den kostar ännu lite mer.

  Jag tror inte att det är en omöjlighet, faktiskt. 5000 är ju inte oceaner av pengar, och det är ju lite av en personlig investering.

 3. Linda skriver:

  Så bra, jag tror att du vore ytterst intresserad av grupprocesser, jag tror att grupprocesser påverkar användning och effekt av sociala medier mer än vi anar idag (eftersom det mest är early adoptors och early majority som är inne i sociala medieanvändningen än så länge), och att det är något som varje marknadsförare och kommunikatör och människa har nytta av att veta. Delar gärna tankar med dig efter kursen! =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: