Fotografisk körsång

Var det ingen som reagerade på min lilla, lilla inflikade cliffhanger i förra inlägget?

Tills dess ska jag leta mig in i en sprillans ny blogg, lära mig hitta runt och så småningom sprida ord och pixlar via dubbla fronter. Och det, mina vänner, är en osannolik körsång ni lär få höra mer om framöver!

Nåväl – premiärframträdandet kom att gå hastigt och lustigt till redan nu i afton, så jag kan lika gärna plocka fram stora fanan och flagga för min nya roll i eminenta fotobloggen Stockholm by plenty.

Jag märkte i lördags hur rostig jag kände mig – det var roligt förstås, men det gick lite trögt. Jag har inte fotograferat lika mycket i år som förra året och jag känner hur både ögat och avtryckarfingret stelnat till. Så kan man inte ha det.

Gästspel i The Plenty Bunch har varit på tapeten ett tag, men aldrig blivit av förrän nu. Jag tänker att det ska sätta lite press på mig att fotografera mer – en vänskapligt välriktad fot där bak, helt enkelt, så att jag kommer iväg på fotoutflykter då och då.

Och helt oävna var inte alla bilderna från i lördags, så någon av dem kan mycket väl att komma att dyka upp i Plenty-sammanhang!

Annonser

5 Responses to Fotografisk körsång

 1. Per Stromsjo skriver:

  Ett redan klassiskt understatement: ”helt oävna var inte alla bilderna”.

  😉

  Kul att ha dig med i vår krets, Jenny.

 2. Jenny skriver:

  Åja, du har inte sett dem än! 😉

  (Förutom reportagebilden i inlägget om promenaden, men den var bara avsedd just som en reportagebild… Bloggnörd + kamera = reportagebild och halvskrivet utkast i huvudet, as it happens!)

  Men jag bugar och bockar för såväl uppmuntran som förtroendet och välkomnandet. Vi får väl se vad elefanten river ner nästa gång hon kliver in i porslinsbutiken… *s*

 3. pärlbesatt skriver:

  Vilket trevligt ställe, det där Stockholm av/genom många. 🙂

  Jag trodde du var arg och skulle lägga ner och förstod inte varför och tänkte att jag missat nåt och vågade inte fråga. SÅ dumt kan det alltså bli!! 🙂

  • Jenny skriver:

   Ojdå – kunde man tolka det så, det var ju inte meningen…! Tvärtom, jag är bara glad, och tycker att det är greit att få en ”ursäkt” att fotografera mer igen…! Ledsen om jag uttryckte mig oklart!

 4. pärlbesatt skriver:

  Fast att jag kan tolka precis helt åt pipsvängen, det säger ju inget om hur du de facto skrev.. Så lägg ingen skuld på din möjligtvis oklara formulering, jag minns inte ens hur du skrev exakt och jag tror inte det var oklart, jag var nog bara mosig och snurrig.

  Och på tal om att ta på sig ”skulden” eller felet för sånt som inte ÄR ens fel (learned helplessness), så läser jag nåt väldigt väldigt bra just nu. 🙂 Så du vet. Men jag ska inte sukta dig med fler böcker…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: