Sexuella trakasserier på jobbet…

…är allvarliga grejer. Definitivt ingenting att skämta om. Men idag höll jag på fullt allvar på att rusa över och kyssa kollegan när jag fick följande mejl som respons efter hennes genomläsning av min rapport om sociala medier:

”Det här var verkligen bra, rolig, intressant och tänkvärd läsning, som ger sammanhang och grund. Och tankar kring hur kommunikation upplevs från ”olika håll”. Jag älskar verkligen ”kräks”-bilden* 😉 Och exemplet med Riksantikvarieämbetet är bra och konkret. Jag tycker inte att den är för lång och jag tycker att de konkreta förklaringarna om olika tjänster och begrepp tillför oerhört mycket. Skitbra helt enkelt!

/…/ Men jag är svårt impad. Verkligen ett bra jobb du gjort!”

Jag lägger hela egoboost-stycket här, som en note-to-self. Nästa gång (och nästa, och… ja, ni hajjar) jag känner mig liten, dum och ledsen ska jag plocka fram det här inlägget, och rycka upp mig igen!

*) För övrigt återstår det att se om kräks-bilden får vara kvar i slutversionen…!

8 Responses to Sexuella trakasserier på jobbet…

 1. DrAnnika skriver:

  Jenny – jag har sagt det förut och ajg säger det igen!
  Din hjärna är INTE att leka med, jag har SÄLLAN träffat på någon som är så snabb i tanken och som kan analysera saker på det sätt du kan!

  MER cred till dig!!! *kramar på*

 2. Jenny skriver:

  [infoga tefatsögon här]
  Gulledej, vilken komplimang! Jag blir alldeles generad…! Tack! *bug å bock*

 3. DH skriver:

  Trakasserier låter bra, men annars funkar dumlekakorna också. 😉

 4. Grannen skriver:

  Vad kul för dig Jenny! Roligt med positiv feedback! När jag fick bra feedback från kunder på förra jobbet printade jag ut det och så printade jag ut en guldram jag hittat på nätet och monterade upp och satte halva anslagstavlan full! Då är det bara att lyfta blicken för att få se på papper hur BRA man är! 🙂

 5. Lars L skriver:

  ”Och exemplet med Riksantikvarieämbetet är bra och konkret.” Hmmm, nu blev jag riktigt nyfiken… (tänkte han som jobbar med social media på RAÄ). Jag ser en koppling mellan Jeanette A och Sophie J här.. Right?

 6. Jenny skriver:

  Haha – jeanette tipsade mig om att RAÄ jobbar med sociala medier, och Sophie var den som svarade på det mejl jag skickade till lite adresser på måfå på RAÄ när jag höll på att researcha den här förstudien/rapporten, vad man nu ska kalla den.

  Jag har redan lovat Sophie en kopia av rapporten när mina chefer läst och godkänt och sådär, så håll ut – din nyfikenhet skall snart vara ett minne blott! 🙂

 7. pärlbesatt skriver:

  Idoga research och thinking outside the box, tänk på olika perspektiv, konkret skrivet med åskådliga exempel osv osv… Jag får associationer i långa banor när jag läser det här. Sitter med bredaste flinet här!! 🙂

  Och nu har jag läst Ulla-débaclet också. Det var nog mest nåns magsura kommentar efter att inte ens ha läst dig ordentligt. Det framgår ju med all önskvärd tydlighet att det var reklam och inte ett personligt epistel du fick.

  Och varför skulle man inte kunna reagera som du gjorde, på taskigt skriven reklam som börjar med Kära Jenny_li som om de verkligen kände dig… Baaah. Ut på balkongen med Ullabulla säger jag! 🙂

 8. test 421 skriver:

  Excellent weblog right here! Also your website lots up fast!
  What host are you using? Can I am getting your affiliate link on your
  host? I wish my site loaded up as fast as yours
  lol

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: