Jag vill inte ha en iPhone

Jag vill inte ha en iPhone, jag vill inte ha en iPhone, jag vill inte ha en iPhone… Åtminstone vill jag inte betala för en iPhone, fast det sved i mig igen nu när Spotify gått och blivit mobilt, det som jag väntat på ända sedan Spotify kom. Men så upptäckte jag att mobilt Spotify funkar med iPod Touch också, så nu tänker jag att jag nog skulle ”klara mig” med en sån.

Det sparar jag väl en sisådär 5-6000 på eller nåt… Ett hyfsat objektiv, med andra ord.

Nån som har en sån? Recension? Tips? Tricks? Vill sälja sin välskötta Touch till en hugad spekulant…?

Annonser

13 Responses to Jag vill inte ha en iPhone

 1. mammamalin skriver:

  Jag tänkte som du.
  Köpte en iTouch.
  Lät den ligga orörd i en vecka och lämnade sen tillbaka den i obruten förpackning. Och så blev det en vanlig iPod i stället…

  Visste att jag skulle sakna konstant uppkoppling. Att vara beroende av att bara kunna surfa hemma och på öppna WiFi-platser skulle göra mig tokig efter ett tag och bara få mig att tråna än mer efter iPhone.

  Men det här är ju jag. Det kanske blir annorlunda för dig.

 2. Jenny skriver:

  Javisstja, det minns jag nu när du säger det… Jo, jag inser att jag också helst vill ha en iPhone – men… nej, den är för dyr. Jag hade tänkt börja tokspara som jag gjort förut, men jag insåg att även om jag säljer prylar och sparar och lägger undan – när jag fått ihop till en iPhone, så kommer jag ändå inte att vara beredd att tömma det kontot för att lägga pengarna på en sketen telefon. Så det är väl så att det blir en iPod Touch som uppgradering till min iPod shuffle – har ju bara en 1GB-modell för 400, så jag har ändå tänkt att skaffa en större. Då är Touchen inte så mkt dyrare än Nanon, och då kan jag då-och-då-surfa på den också, som bonus. Men visst – det där med sporadisk uppkoppling är ett gissel – jag har ju ägnat semestern åt att försöka hitta uppkoppling för datorn, men kammat noll hela tiden. Och på jobbet lär det inte funka heller, och egentligen är det ju där jag vill ha Spotify.

 3. Mr Y skriver:

  Jobbtelefonen har radio. Räcker gott och är dessutom helt gratis!

  • Jenny skriver:

   Fan Y – jag har aldrig förstått att du är en sån pragmatiker…! *s* Visst har du en poäng, men jag är och förblir en sucker för att få bestämma själv – och det får man ju sällan med vanlig radio. (Dessutom avskyr jag skvalradio och kan inte jobba med pratradio. Moment 22!)

 4. DH skriver:

  Jag försöker också intala mig att jag inte vill ha nån. Försöker också med argumentet att jag inte har råd. Får se var det slutar. Men jag vill såååå gärna ha Spotify på jobbet och iPhone måste ju vara enda lösningen på det, eller hur? 😉

 5. ylva skriver:

  hej du :)!

  det här är såklart helt fel inlägg för mig att kommentera på för en iphone/touch känns totalt onödigt för mig (skulle liksom aldrig använda den i tillräckligt utsträckning, men därmed inte sagt att du verkligen inte behöver en 😉 ), men jag tycker om att kommentera överst och det är ju här :p. egentligen ville jag mest säga hej :)! tog en lång sommarpaus från allt vad bloggar heter, men saknade såklart din och har religiöst läst ikapp nu. som vanligt en massa bra :). skulle ju gärna säga något om det mesta, men då skulle den här kommentaren bli alldeles oläslig så det går ju inte. jag hade tänkt att jag skulle hänga här lite mer under hösten istället ;).

  hoppas att du mår bra!

  kram kram,

 6. Ellinor skriver:

  för att gå mot strömmen – jag vill ha en iPhone! 😉

 7. Ellinor skriver:

  och välkommen hem förresten!

 8. Mimmi skriver:

  Trivs tokbra med min iPhone *retas bara lite*;-) Sitter o surfar i bilen. 😀
  Kan kolla med R, han nämnde nåt om en kompis som har en touch över sen han blev iPhoneägare.

 9. Jenny skriver:

  Haha Ellinor, du är VERKLIGEN mot strömmen där tror jag…! 😀

  Mimmi – gör det, som sagt – det är inte omöjligt att jag gör en Malin och skaffar en Touch, och sen ändå vill ha en iPhone, så det gör absolut inget med en begagnad… (förutsatt att den är välskött, förstås – men det utgår jag från!).

 10. Mimmi skriver:

  Han skulle tydligen inte sälja nu. De har sänkt priserna idag sa han, för det ska komma nån ny modell.

 11. Jenny skriver:

  Jag var in och kollade imorse, för jag hade hört det där också – men då var allt som vanligt. NU ligger butiken nere däremot, så jag antar att de håller på att uppdatera som bäst nu… Vi får väl se. Tror inte jag behöver nån uppgraderad variant, kan gott nöja mig med den gamla…!

 12. […] så kom jag ju på att jag vill ha en iPhone (trots tidigare påståenden om motsatsen), och då finns det ju säkert en fiffig WP-app att leka […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: