Prylnörden filosoferar (vidare)

Det här är intressant. Det borde ju faktiskt tala för att iPod Touch räcker gott och väl för att kunna lira Spotify på jobbet – med hjälp av ”offline playlist”. Eller hur?

When you select a playlist as offline, the tracks will be downloaded and stored on your mobile device. The larger the disc space you have, the more music you can make available offline. You can listen to these playlists without switching back online for a maximum of 30 days, wherever you are.

Låter inte alls dumt. Fast för två timmar sen hade jag ju faktiskt bestämt mig för att spara till en iPhone. Ni märker hur beslutsam och karaktärsfast jag är…!

Annonser

7 Responses to Prylnörden filosoferar (vidare)

 1. Per Stromsjo skriver:

  Det sägs ofta att tempot i vår tid blir alltmer uppskruvat. Att spara till någonting i två timmar är svårslaget! 🙂

 2. Jenny skriver:

  Hahaha – sådär håller jag på varenda dag just nu. Snålheten förespråkar iPod Touch, prylnördigheten och nyfikenheten på det som antagligen kommer att vara en självklarhet i var mans hand (eller kvinnas handväska…!) om ett par år, förespråkar en iPhone… Idag var jag och nöp i en iPod Touch på Media Markt och tänkte att ”äh, den duger åt mig” – fast just nu vet jag inte igen…!

  (Hördu, förresten – jag hann visst aldrig få iväg någon serve till dig innan din avfärd, men jag önskar dig god semester, så ska du se att det ligger något pyrotekniskt laddat i din inkorg när du är tillbaka! 😉 )

 3. BaraJag skriver:

  Hm, jag har en Touch och är inte sugen på en iPhone. Känns liksom bra att ha telefon på ett håll och underhållning på ett annat. Som min brorsa (säger som är värsta prylnörden): ingen iPhone för mig, vad ska jag göra de gånger det ringer och telefonen är dockad i högtalare för hela familjens nöjes skull? Slita upp den och avbryta musiken för att svara?

 4. BaraJag skriver:

  Å Välkommen hem glömde jag säga! Det har varit tomt i cyberrymden utan dig 🙂

 5. Jenny skriver:

  Desamma, vännen – jag tänkte på dig för en kvart sen, håller på att fila på ett inlägg som anknyter till din expertis på ett område, jag hoppas att du kommer att kommentera och leda mig ur mörkret lite!

  Så din brorsa bangar iPhone, säger du. Det känns lite otippat faktiskt… Har ju förstått att han gillar Apple-grejer litegrand… 😉

 6. BaraJag skriver:

  Ja, det väntar man ju sig inte av honom. Han är ju ett sjukt stort Aplple-fan. Men det är inte telefonen i sig ha inte gillar, mer grejen av att mixa musiken och telefonen, han vill kunna prata i telefon och lyssna på musik samtidigt 🙂

 7. Jenny skriver:

  Han har faktiskt en poäng där. Det jag suktar lite är möjligheten till ständig uppkoppling – nörd som jag är. Paco-lösningen var inte optimal där. Han ska förresten få gå på plankan höll jag på att säga, men på auktion för att inbringa Touch/iPhone-slantar. Han dammar igen i min hylla, finns ingen anledning till det – han kan säkert komma bättre till pass någonstans!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: