Och förresten…

Jag tänkte i morse innan jag åkte, att det skulle vara ganska skönt att vara 100% analogt närvarande på Next Event idag. Men hur det nu var, så satt jag väl där inklämd mellan en iPhone och en Blackberryaktig mobiltelefon (såg inte så noga, faktiskt), och hörde knattrandet från diverse macbooks utspridda och live-twittrande runt om i lokalen.

Och där satt jag med min anteckningsbok. Jag skrev som tusan – för det gör jag på såna här tillställningar, det är mitt sätt att fånga in, kanske inte så mycket det föredragshållarna säger som det jag associerar kring det de säger. Det är det som är min ”skatt”, det jag tar med mig hem och kan leva länge på. Ett halvt block skrev jag ut idag. Slet ut två pennor på kuppen (jaja, jag är kräsen med pennor – för mig är de utslitna nu, och duger möjligen till nödpennor i handväskan…!) – men det var skönt på nåt sätt.

Visst – jag hade gärna haft en iPhone idag, det ska erkännas. Papper å penna har sin charm, men vidare sociala är de ju inte. Men det kändes ändå ganska skojiigt att sitta där på ett seminarium om framtidens kommunikation och sociala medier och grejer – och låta en gammal hederlig penna flyga över gammalt hederligt papper! *s*

Annonser

3 Responses to Och förresten…

 1. mammamalin skriver:

  Detta låter mycket sunt och uppfriskande!
  Tänk vad skönt att sitta på seminarium och BARA anteckna, inte behöva tänka på det tekniska bakom, som att spara och träffa rätt tangenter.
  Jag tycker inte att du ska sörja en iPhone i detta läge, utan göra precis som du gjorde: uppskatta charmen i en gammal pålitllig metod!

 2. Linda skriver:

  Hade varit underbart att få se de anteckningarna någon gång … dina antecknignar är alltid så vackra. Låter som att det var ett bra event, ska kolla ikapp mig på en del av det utifrån vad man ser på webben, senare.

  • Jenny skriver:

   Alltså – tack för komplimang, men den här gången var det faktiskt inte särskilt vackert. Det var ju som sagt en teatersalong = BECKMÖRKT under föredragen. Jag var glad om jag prickade pappret, helt enkelt!

   Ja – det var lite ojämnt bitvis, men det var bra. En inspirativ dag, precis vad jag behövde! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: