Gnyl!

Att vakna halvfyra på morron av en huvudvärk man knappt trodde var möjlig, är… ”sådär” kul. Faktiskt. Jag kan inte rekommendera det. Alls. ”Det gör kjempevondt” – som det står i en norsk rolighetsstatus som skickas runt på Fejjan med jämna mellanrum. Kjempevondt är ordet, sa Bull.

Imorgon, eh idag, egentligen… Då är det i alla fall fredag. Det är lite najs. Jag kommer visserligen att ägna denna fredag åt heldagskonfererande med kollegor som framåt eftermiddagen kommer att anta traditionell inför-fest-ysterhet, och ladda för jobbets sista julfest. Men själv ska jag hem och servera radhusbiff till mina småtroll – och är trist nog att tycka det är en herrans nåd att jag slipper gå på fest. Jag är SÅ inte i party-mode just nu. Och det är väl därför den här bloggen – som förvisso SKULLE vara tyst i november, men det var ju av helt andra skäl – är sorgligt bortglömd just nu. Jag orkar inte. Har orden – men orkar inte formulera dem, ens för mig själv, än mindre för någon annan.

Jag ser i min statistik att ni, tappra själar, ännu finns och läser. Det värmer. Har ni hängt med ett tag vet ni att det vänder, förr eller senare blir jag mitt sedvanliga muntra, ordbändande, perspektivskiftande, icke-linjärt fabulerande jag igen. Hoppas jag. Det har åtminstone alltid funkat förut. Jag jobbar på det, kort sagt.

Nu har min Ibumetintablett äntligen jobbat lite, och jag själv ska gå och jobba på en timmes sömn till innan fredagen tar vid.

A bjäntå, mesami!

Annonser

2 Responses to Gnyl!

 1. Suss skriver:

  Jag hänger likt en igel envist kvar och kikar förhoppningsfullt in varje dag 🙂
  Hoppas att du fick lite mer sömn efter detta och att den förbenade huvudvärken försvann sin kos!
  Kram!

 2. pärlbesatt skriver:

  Oh, fulstavad franska istället för dito engelska, det var lite upplivande!

  Jag hänger kvar, men är om möjligt i sämre skick, därav osvar på ditt spännande mejl. Här är det upp- o nervända världen.

  Skulle du roas av DEN formen av perspektivskifte så kan du hojta så kan du få en mejlkonversation mellan mig och en annan inblandad i skiten, för upplysning. Ibland är det skönt att se på andras elände och tänka att man åtminstone slipper DET.

  Som jag kan känna inför att andra skriver om eländiga chefer t ex…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: