Film-tajm!

Någon kanske undrar vad jag kom fram till efter frågeställningen i inlägget Fem öre för dina tankar för någon vecka sen. I praktiken har jag väl nästan redan svarat på det, genom alla mina Dettmer-bilder, gårdagens inspirationslänk och så nu dagens filmvisning (som jag särskilt vill tacka raraste – och grymmaste! 😉 – Katarina för länken till. Det BLIR svårt att gå och lägga sig efter att ha sett den… men jag är fast besluten. Jag sparar den här, så får jag helt enkelt se om den imorgon kväll!).

Det kommer att bli en enda, blandad, personlig blogg – och jag ser själv fram emot det. Däremot ska jag vara duktigare med rätt indexering, med både kategorier och tags, redan från början. (Det rena bloggandet kring kommunikation, medier och marknadsföring möjligen får en annan kanal, men det blir en senare fråga!)

Den som inte förstått tjusningen med art journaling och mixed media kommer att förstå efter att ha sett den här filmen. Jag älskar inte minst att hon slabbar ner det hon gör – MÅLAR ÖVER, och gör om. Bara sådär, no big deal. Kärlek!

Än en gång – tack Katta!

Annonser

2 Responses to Film-tajm!

  1. Angela skriver:

    Vilken inspirerande film! Jag vill också!!

  2. ylva skriver:

    åh, bra beslut, tycker jag iallafall :). fast jag måste vara så grymt tillknäppt, för när jag tittar på den där filmen så ser det så härligt ut och blir så bra, men vet du vad? hade det varit jag så hade jag rivit ut pappret, skrynklat ihop det och kastat det i papperskorgen någongång i mitten av filmen ungefär. efter steg fyra redan, förresten. då hade jag fått panik. jag hade börjat tänka att ”nej, det här är på väg åt hel fel håll och gud vad kladdigt det blir det här kommer aldrig att gå vägen jag kommer att avsky alltihopa och vad ska jag med ett geggigt papper till jag måste börja om från början eller så struntar jag i alltsammans för jag kan inte det här iallafall jag är hopplös”. ungefär ;). jag vet att det är fånigt, för att inte tala om tråkigt, för det blev ju så bra tillslut och så härligt, men jag kände det starkt genast. jag bangar ur sådant *lol*. för feg antar jag. hoppas fortfarande så på att få se några av dina sidor såsmåningom :)!

    fint inlägg om klokskap också :). så glad att du mår bra! eller hur man nu ska se det.

    kram kram,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: