Mer konst(igheter)

Hughs underfundiga visitkorts-”cartoons” (för mig är en cartoon något annat, men låt gå för det då – han har ju själv valt uttrycket) är ofta mycket kloka… eller åtminstone tänkvärda/tankeväckande. Idag tycker jag dock att han fått problemet om bakfoten. Jag störs åtminstone mycket mer av levande personer som redan är döda, än omvänt.

Men det är klart – det är ju jag det.

Annonser

4 Responses to Mer konst(igheter)

 1. BaraJag skriver:

  Fast den berör mig. Jag fick direkt en klump i magen när jag såg den. Inte för mig själv men för så många andra ”därute”. Jag såg nog något helt annat i denna.

 2. Jenny skriver:

  Oj. Plötsligt känner jag mig oerhört plump… När jag tänker på döda som ändå lever, tänker jag på Jesus och Gandhi och mormor och… ja du vet – människor som lever i mitt och/eller andras sinnen. Och det är för mig något positivt. Men det är ju en tolkningsfråga, naturligtvis.
  *skäms*

 3. BaraJag skriver:

  Nej, nej, nej, du ska inte skämmas. Jag tolkade den inte alls som du tolkade min kommentar. Tänk att det finns så många sätt att upfatta saker, spännande faktiskt! Jag såg det mer som att det finns en hoper människor som är ”döda” men där hjärtat slår och de andas fast de inte ”lever”. É ru me?

  Nu när jag läser texten igen så kan jag läsa den som du läser den. Det finns säkert ännu fler tolkingar!

  • Jenny skriver:

   Haha – det roliga är att det var det jag menade med ”levande personer som redan är döda”, så vi menar lika båda två. Kanske Hugh också, för den delen – när jag tänker efter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: