Tvivel

Ibland är det just de dagarna som borde vara så idylliska – när man gör saker som hör livets goda till, som ”alla andra gör” – som jag reagerar precis tvärtom.

Idag är modet jag skrev om igår kväll långt borta, vill jag lova. Ingenting har hänt, ändå är paniken nära och jag vill bara springa ut i skogen och gömma mig under en gran. Ligga där och stirra genom barren mot månen, se dagar gry, och våren bli till sommar, höst och vinter, medan jag känner kroppen multna och smälta ner bland löv och mossa. Men den enda gran jag har till hands är fylld med glittrigt krimskrams och inbjuder vare sig till ringlekar eller verklighetsflykt.

Jag fick nöja mig med impulsshopping på Ebay. Och det vet ju alla hur länge sånt varar.

Men det är säkert bara som jag är trött. Det går över.

Annonser

2 Responses to Tvivel

 1. Ellinor skriver:

  Sådär känner jag också av och till, de där dagarna när jag gör mitt bästa för att smälta in i väggen på jobbet, undvika att prata med folk och helst bara sova till sommaren eller så… men det går över!

  • Jenny skriver:

   Mmmm – antar att jag en gång för alla måste skärpa mig med det där med sömneriet… Slarvar på TOK för mycket – och det hjälps ju inte att jag vet precis varför jag slarvar, effekten blir densamma – inget vidare!

   Nåja. Det är åtminstone en konkret åtgärd – även om det bär mig emot att ta itu med den saken. Tror att vi snackar högre tröskel för den här pucken än det var när jag fimpade för 10 år sen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: