2010 års första grillkväll

Man leker med tanken – om vi möjligtvis blev först i Sverige med grillkväll 2010. Det skulle förvisso inte förvåna mig om det finns fler galningar därute, som får för sig att dra igång grillen mitt i smällkalla och beckmörka fimbulvintern, men det såg åtminstone rätt roligt ut när sambon stod med ficklampa (ja, för gissa när vår lampan i vår ytterbelysning behagade dra till sällare jaktmarker? Jorå – just den gången man verkligen behövde arbetsljus utomhus…!) i ena näven och grilltång i den andra, medan doften (?) av grillkol och t-sprit spreds över nejden.

Jaja. Vi flyttar snart, så det gör inte så mycket om grannarna tror vi är skvatt galna…!

Började på nåt annat inlägg tidigare idag, ett sånt där riktigt, med länkar och referenser och grejer hit och dit – men det får vänta till ett senare tillfälle. Just nu sitter jag i soffan och leker trasdocka till någon påkostad Hollywoodproduktion, och pustar ut efter överdos av såväl mat som orutinerad matlagning. Man är visst inte 20 längre – fast när fan blev jag 75??

Nåväl. Jag repar mig nog med lite mindless TV och så har jag – håll i er nu – plockat fram gamla hederliga scrapsaker till pysselbordet. Det känns nästan lite ovant efter allt målarkludd den senaste månaden… Hoppas att jag minns hur man gör.

Annonser

5 Responses to 2010 års första grillkväll

 1. pärlbesatt skriver:

  Tänkte på dig när jag var inne på Ikea hacker och såg nån som byggt ett scrap-bibliotek/skåp.

  Kul med grillen, verkligen. 🙂

  • Jenny skriver:

   Hade aldrig hört talas om IKEA hacker, jösses vad folk hittar på…! Jag skulle behöva lite mer handfast verktygskreativitet och hitta på nån liknande lösning, faktiskt – mina prylar är överallt, hela tiden och jag trivs inte alls med det… Nåja. NÅN gång hittar jag väl nåt som funkar. Hoppas jag…! 😉

 2. Margitha skriver:

  Nejdå, ni var inte ensamma. Jag tvingade ut min sambo fast det var svinkallt och blåste. Han fick stå med en pannlampa och hade ingen aning om köttet var färdigt när han kom in.
  Köttet var färdigt och det var jättegott!!!
  Han vet inte om det än men detta kommer bli en tradition i vår familj så för hans skull får vi hoppas att det blir liiiite varmare nästa nyårsdag.

 3. Anna skriver:

  … och vi har också grillat i år! 🙂
  Vintergrillning – det är nå’t särskilt med känslan det ger.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: