Hamburgerblogg på gång!

Jag har tappat stinget som scrappare. Jag försöker göra saker som inte ska se ut som åttahundra av mina tidigare sidor – men då ser det istället ut som hej-kom-och-hjälp-mig… Illa.

Nåväl – i brist på lyckosamt analogpyssel, kan jag meddela att jag fnular med en sprillans ny Hamburger-blogg – på engelska, no less!

Vet att någon kommenterade sist jag nämnde idén att skriva en Hamburgerblogg på engelska, att man gärna ser mig skriva på svenska. Men hallå? Känner ni mig över huvudtaget? Tror ni att det finns någon överhängande risk att jag slutar svamla på svenska? Bhah, skulle väl inte tro det. Däremot finns det ju redan några stackare som försökt läsa GoogleTranslate-versioner av mina bloggtexter, och som rapporterat att det inte gjorde mycket nytta – Google gillar inte mina texter (nåja, jag gillar ju inte Google Translate heller, så det jämnar ut sig) och översätter dem mest till obegriplig gallimatias…

Och så kan man ju inte ha det när man ska flytta utomlands och verkligen behöver nätets sociala funktioner, mer än någonsin. Därför blir Hamburgsbloggen på engelska – fast jag får hela tiden påminna mig om det, eftersom jag av gammal vana börjar skriva allt på svenska. Nåväl – det lär väl vara en vanesak, förmodar jag.

(Dessutom kan jag behöva damma av engelskan för egen del – det går betydligt trögare att skriva på engelska nu än när jag både jobbade och bloggade på engelska…)

Jag väntar lite med att sprida länken, tror jag. Det finns ett och annat som jag inte bestämt mig för hur jag vill ha det än, så jag vill gärna behålla bloggbebisen på kammarn ett tag. Hav tålamod, dock – den är på gång!

Annonser

One Response to Hamburgerblogg på gång!

  1. Carina skriver:

    Ja, hojta till när du är färdig. Jag är av naturliga skäl väldigt intresserad av utlandsflyyttsrelaterade (långt ord!) saker just nu.

    En annan sak, apropå recept tidigare…När du har skaffat din iPhone (för det vet vi ju att du gör så småningom) så finns det oerhört smidiga apps från bl.a. arla och coop med bra recept *flina*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: