Here we go again…

Imorgon ska skrotryggen och jag besöka farbror doktorn, för att få en remiss till tant eller farbror sjukgymnasten för att få benägen hjälp att lista ut varför mitt vänstra ben plötsligt är en halv decimeter (eller så) längre än mitt högra. Det kommer från ryggen, den saken är klar, och har med största sannolikhet (enligt dr Himmel&Ord med flerårig erfarenhet av skrotiga ryggar – åtminstone EN sådan) att göra med att någon nerv säger åt någon muskel att göra nåt knäppt, och då blir det så här. Snett och vingt och låst. Och ont.

Gjorde faktiskt tappra försök att blogga i helgen, men det blev mest pannkaka av alltihop – en mycket vilsen historia. Den där nerven säger visst åt någon muskel att göra knasiga saker med mitt huvud också, eller om det bara är som det är jobbigt och deprimerande att ha ont och vara halt och lytt samtidigt som ungar ska utfodras, hem städas, tvätt vikas och emigrationsplaner sättas i verket. Det kan möjligen vara så också.

Idag har dock varit en förhållandevis bra dag, vilket jag sålunda firar med ett kort livstecken. Jag var på jobbet och tog ett tårögt farväl av lokalerna som varit min yrkesmässiga hemvist i sju år och två månader. De är en skugga av sitt forna jag, tömda och urflyttade och med kvarglömt bråte lite varstans. Men – ett farväl är dock ett farväl, och idag var sista gången jag jobbade på Regeringsgatan. Imorgon hägrar Hornstull, såsom förr så mången gång.

Men mer om det en annan gång, nu måste jag ila vidare innan ryggen stelnar till och börjar lämna korrupta instruktioner till underställda nerver och muskler.

Annonser

2 Responses to Here we go again…

  1. Philipp skriver:

    I am so sorry to read you are suffering. I’d really love to give some positive and helpful advice, but I’m afraid as Dr. Himmel&Ord (I can only hope the Google Translator hasn’t let me down there…) you’re too experienced to fall for any cheap tricks of a quacksalver like me. 😉 I can only leave you one BIG ”Thank you very much!” for having found the nerve to visit my blog yesterday and even like my pictures under these circumstances. I feel flattered!

    I hope the doctor you’ll visit is someone you know and trust and will be able to help. Take care!

  2. Vickan skriver:

    Hoppas tant doktorn kan räta till dig så att du blir som ett utropstecken! Kan tänka mig att eländet sitter i höften, det är där snedhet och olika långa ben brukar hamna. Du kanske ska göra något förebyggande och unna dig typ thaimassage en gång i månaden:-)

    /Vicks

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: