Tillfälligt avbrott… eller inte.

Tja. Ungefär så kul är jag just nu – så tjej jag är…! (Fast så har jag ju heller aldrig fött barn, inte på det där viset de snackar om, i alla fall…) Men faktum är att jag är lite fascinerad av hur däckad man kan bli – av en ynkans sketen förkylning! Jag har inte ens feber, är bara helt sänkt ändå – och har ett framtungt pannben som hotar explodera av trycket från bihålorna.

Det mest avancerade jag gjort är att titta på moderskeppets utbildningsfilmer – om grejer jag redan kan. Ny kunskap vore fåfängt att tro att jag skulle kunna tillgodogöra mig just nu – men slölyssna på genomgång av sånt jag redan har någorlunda hum om, det funkar.

Om jag får ta en tupplur sisådär en gång i kvarten.

Borde väl egentligen försöka hålla truten, nu när jag ändå inte har något vettigt att säga – men det är svårt. Jag har tråkigt! Avsaknad av sysselsättning lider jag inte av, direkt. Däremot saknas sysselsättning jag orkar baxa runt mitt tunga, snorfyllda huvud för att fixa. Prata skit på nätet är ungefär vad jag tyar med – fast som sagt… det vore väl bra om man hade något att säga, åtminstone.

Nåja. Den här gången kunde jag åtminstone dela en skojig gammal reklamfilm med er. Alltid nåt…?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: