Going international…!

Jag vet inte om så många läsare här är behjälpta av den saken – men jag har (efter diverse påtryckningar) startat en ny blogg – på engelska. Jag ska lägga upp en ordentlig länk här i sidomarginalen, men tänkte flagga lite nu i alla fall.

Jag är inte helt säker på vad som kommer att skilja Himmel & Ord från den nya bloggen – oddsen för att jag ska orka lägga upp allting dubbelt är INTE goda…! Jag tror att det helt enkelt får utkristallisera sig med tiden. Jag har saknat en kanal för att uppdatera och hålla kontakt med de vänner och bekanta som inte kan läsa på svenska. De är inte så många som de en gång var, men de jag har kvar betyder förstås desto mer!

***

I’m not sure if any of my English-speaking friends actually still try to decipher this blog and will catch this heads-up here. (There have been hints that Google Translate doesn’t quite understand me…!)

But I’ll post it here none-the-less: I have – finally? – started a blog in English. I’m not sure what will go where, so far the other blog is mostly about the move, and the way I’ve presented the blog I aim to make it a blog about moving abroad and discovering a new country, a new life and a new city.

Annonser

One Response to Going international…!

  1. Elina skriver:

    Nu tvingas jag träna min urusla engelska, jag vill ju inte missa någonting.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: