38 minuter före mellofinalen

Jag kan inte påstå att jag är helt nöjd med att se Mello-finalen på laptopskärm via SVT Play, men jag antar att jag får vara glad att kunna se den alls. ESC-finalen får jag ju se på TV iaf – och då kommer jag att kunna tokrösta på de svenska rösterna om jag vill. OM jag vill, alltså – och det är väl där skon klämmer.

Vad ÄR det för skräp ni röstat fram i melodifestivalen i år gott folk??

Jag missade ju sista delfinalen, så Anna Bergendahl som folk yrat om var ett okänt bidrag för mig – men nyfiken som jag är lyssnade jag på ett 30-sekundersklipp på iTunes igår och det var ju det mest sirapssega elände jag hört på länge… Eeeek! Vad Darin gör i final begriper jag inte heller, jag får mest lust att klösa skinnet av mig när jag hör den depressiva smörjan han gnäller ur sig… Gah.

Jag minns inte hur Salem al Fakirs låt lät, men jag håller på den i alla fall – av principiella skäl.Lite självaktning måste vi väl ändå visa i Oslo, och inte skicka duschande småpojkar eller minderåriga blondiner som raggar röster med sängkammarblickar och arytmiskt rumpvickande – eller hur?

Annonser

2 Responses to 38 minuter före mellofinalen

  1. Ellinor skriver:

    Låt 8, 9 och 10 tyckte jag allra mest om så jag var nöjd med resultatet. Anna som vann höll ton och hade en bra röst, vilket är mer än många andra i startfältet…

    • Jenny skriver:

      Jag förstod inte alls storheten med vinnarlåten, tyckte den var seg och trist och förfärlig. Hamburgs tolva gick definitivt till Salem al Fakir…!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: