Om pixlarna…

Och så har jag fortsatt med fotorensningen. Jag kanske missade målet på 50 favoritbilder per år med en viss marginal (216), men jag lyckades åtminstone rensa min hårddisk från 90 % av bilderna.

90 % av bilderna från 2005, alltså. Bara 2006, 2007 (då jag köpte systemkameran), 2008, 2009 (då jag började fotografera i RAW-format) och 2010 kvar.

19.000 bilder nu, inte 21.000. Vi snackar framsteg!
(För 2006 ska jag just börja på oktober månad och favoritmappen innehåller 199 bilder, så OK – inte riktigt 50 bilder per år då…!)

Annonser

One Response to Om pixlarna…

  1. Catharina skriver:

    Hej hej! Läste om ditt projekt med favoritbilder per år. Jag kanske sagt det förut (men med tanke på hur sällan jag kommenterar så är det väl föga troligt) men vi försöker göra en ”årsbok” per år (vi har 2008 i tryck, och jobbar på 2009…) där vi just valt ut favoritbilder eller bilder från händelser vi vill minnas just det året. Sen har vi jobbat ihop det till en fotobok (www.fotobok.com, företaget är tyskt, pixopolis, så du kanske kan köra direkt mot tyska versionen), och det är TOPPEN. Det ger mig mindre scrapprestationsångest för jag vet att vi får den här dokumentationen, vi slipper stressa för att vi inte kommer orka/hinna/vilja göra böcker per barn (vi har bara ett så länge, men du förstår vad jag menar tror jag), nu kan vår son och eventuella senare barn få varsin version av en sån här tryckt och inbunden bok! Det rekommenderas verkligen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: