I hate to say it, but…

…I told you so!

Sverige är ute ur Eurovision Song Contest – före final. Jag sa det – samma kväll som Anna Bergendahl vann i Globen. I år blir det en ESC-final utan Sverige. Och det blir det. Jag ska titta i alla fall – danska låten var inte alls dum, och jag viftar lika gärna med en dansk (imaginär) flagga som en svensk. (Hellre, i det här fallet…!)

Men seriöst – Aftonbladet förnekar sig då aldrig. Fem minuter (?) efter att ”fiaskot” var ett faktum såg deras webbupplaga ut såhär.

”Ska vi dra oss ur ESC?” – ”Ska Christer Björkman avgå?”- ”Tänker du titta på finalen på lördag?”

Sensationsmakeri, någon? Men visst, folk svarar – givetvis – att JA, vi drar oss ur, JA, Christer Björkman ska dränkas i tjära och fjäder och NEJ, jag ska fan inte titta på finalen på lördag.

Vad är ni för surmagade dåliga förlorare egentligen? Det är inte fel på tävlingen – vi hade skickat en trist låt som möjligen funkar på radion, om man ska åka bil väldigt långt och det regnar – men inte i en glittrig showtävling som ESC. Och vad hände med ”det spelar ingen roll om man vinner, bara man har kul”-andan?

***

Och Anna, pssst – din karriär tog inte slut ikväll, okej? (Det stod också i Aftonblaskan idag – att Annas ”karriär stod på spel”. Jojo.) Man kan komma långt utan att ”slå” i ESC – och man kan slå stenhårt i ESC utan att gå särskilt långt för den sakens skull…!

***

Niamh var för övrigt lite av en besvikelse måste jag säga – nog för att hon gick vidare, men inte tusan lät det såhär:

Håhåjaja. Det var bättre förr… 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: